pontipati Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ne rezil yerdir burası ya neyse şimdi acıkmıştım gittim bişeyler yiyim dedim girdim mekana. 2 menü aldım içeceklerden birini kola diğerini sprite FRUKO olarak söyledim. hazırladılar, aldım yiyorum o köfte hangi yaratıktan yapılıyor lan?? iğrenç bişeyler var üstünde tadı iğrenç samanlı kağıt gibi çöp suyunda ufalanmış ekmek gibi anasını satayım. içecek olarak da dedim önce kolayı içeyim sonra gazozu içerim neyse aldım başladım içmeye baktım gazoz. öyle tattız tutsuz bişey, sonra neyse yemeği bitirdim gazozumdan tadayım biraz dedim aldım çektim içime. Bİ BAKTIM GAZOZ ANASINI SATAYIM meğer ilk içtiğim kolaymış ben gazoz sanmışım. patates desen soğuk bayatımsı iğrenç bişey KONSANTRE İÇECEĞİNİZİN de aq köftenizin de patatesinizin de burger king çöp köfte kaka çiş pis sulu kola bozuk bayat gay bok fahiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 samimi bi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Rage Quit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 /summon HarveyQuinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 hangi şubeden yedin pontipati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 harveyin sıçtığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 patronun muydu yoksa neydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Fakirler gidiyor burgere. Doğal olarak 3. sınıf insan sayılıyorlar ve 3. sınıf insan muamelesi görmeleri çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 merkezi yerde yedim ya lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ne okudum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Bence birinci sınıf insan kelleciye gider. Geçen kelleci Hasan'a gittik. Bi akşamda kuzu tandır + şiş kebap + piyaz + kuzu kelle(göz yanak beyin falan ne varsa) + üstüne birde altında kömür, bi sac üzerinde kuzu kokoreç yedim. Tabi ki Rakıyla birlikte hepsi. Sonra utansam mı diye sorguya çektim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bi kalp damarını tıkamışın hacı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Burgerın ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 en güzeli hiç bir şey yemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Arbys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sequo said: Fakirler gidiyor burgere. Doğal olarak 3. sınıf insan sayılıyorlar ve 3. sınıf insan muamelesi görmeleri çok normal. abi nefret ediyorum fastfood dükkanında yemeyi. pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Big king xxl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arasira pislik yemek te guzel gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Hangi insan evladi oturup tek basina 2 menu yer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden /NO! illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 smokehouse için bg bırakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 scorch said: okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden /NO! illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum. malzeme mi eksik başka bieşy mi vard fotoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 burgerking eskiden ben tutuyodum ama adamların saçmaladığını şuradan anladım, bu caddebostan şubesindeki tuvaletlerine giden yolun yapış yapış olmasından, daha tuvaletin önü bile değil, merdivenlerde başlıyordu ayakkabılar yere yapışmaya, nasıl bir pislik ya, idrarlı çamur vs tuvaletler. Ki baya büyük bi şube oradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bi dakka lan aq diye topik açılabiliyor muydu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Bütün caddebostan sahil sana girse sende yapış yapış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar