arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ne yapıyor aşağılayarak mı anlatıyor? bağırıyor mu? halkın anlamayacağı dilden mi anlatıyor? ne ağlamışsın be. ötekileştiriyor demene ramak kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ses tonunu beğenmedim kardeşim zorla mı? hırıltılı şiir okuma sesiyle seslendirmiş. itti beni. açıp izlemeye çalışırken bilimden soğudum. kendimi dine ve ak partinin reklamlarına verdim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 beğenmeme hakkın var tabii ki. ama halk izlemez bu adamın sesiyle dersen ayrı bir mevzu. izlemesinler zaten. kafasına satranç takımı atılacak halk çünkü. allah yok demeden anlatmak yetmiyor bir de anlatanın halkın adamı olması lazım. yavuz bingöl mü anlatsın amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ben şahsen teyp amcanın anlatımı ve yorumuyla dinlemek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 haluk bilginer hükümeti bol bol yalamış bir yavşaktır arkadaşlar lütfen savunmayalım. levent kırca gibi üstadlarımız dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar