Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 DarKRideR said: hacılar taş geldi de sanki parça tesirli bombanın şarapneli çarptı. Vuruşu belli, 2 saniye delay ile gelen tepkinin şiddeti ortada... geldiyse geldi. o tepkinin dozu resmen şovdu. Kimse kusura bakmasın yani, yanını sıyırdı geçti de demedim zaten. Dersen ki Eboue ile Emenike aynı soydan geliyor. Bunların acıya tepkisi 2-3 saniye geç oluyor. Tamam anlarım, ok derim. Yapmayın etmeyin. susar mısın
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 TFF ; Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan tribün olayları nedeni ile , manuel fernandes'e 4 maç ceza verdi..
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 DarKRideR said: hacılar taş geldi de sanki parça tesirli bombanın şarapneli çarptı. Vuruşu belli, 2 saniye delay ile gelen tepkinin şiddeti ortada... geldiyse geldi. o tepkinin dozu resmen şovdu. Kimse kusura bakmasın yani, yanını sıyırdı geçti de demedim zaten. Dersen ki Eboue ile Emenike aynı soydan geliyor. Bunların acıya tepkisi 2-3 saniye geç oluyor. Tamam anlarım, ok derim. Yapmayın etmeyin. Ya biri şunu göğsüne uzaktan taş atsın da sussun şu ya..
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Borlach said: WaNTeD said: şu olaylardan sonra volkanın 10 maç alması lazım ağır tahrik etmiş. Ahaha şakasınız siz ya ben fenerbahçeliyim yanlış anlaşılmasın da, objektif görüşüm budur. emenike de iyi şov yaptı götlembik ya
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 DarKRideR said: hacılar taş geldi de sanki parça tesirli bombanın şarapneli çarptı. Vuruşu belli, 2 saniye delay ile gelen tepkinin şiddeti ortada... geldiyse geldi. o tepkinin dozu resmen şovdu. Kimse kusura bakmasın yani, yanını sıyırdı geçti de demedim zaten. Dersen ki Eboue ile Emenike aynı soydan geliyor. Bunların acıya tepkisi 2-3 saniye geç oluyor. Tamam anlarım, ok derim. Yapmayın etmeyin. edit: Ha bu arada o taşın gelmesi zaten başlı başına rezalet, hayvalık ki onu söylememe gerek yok. herkes az çok düşüncelerimi biliyor. O olayın üzerine de konuşmuyoruz zaten. Hayır adam hala deniyor şansını ya hahaha. Geldiyse geldi demiş bir de.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Dark hiç göğsüne tas vurdum senin.sert gelse ölür adam, giydiği tek şey 2 mm lik tshirt
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 dark arkandayız abi. yedirmeyiz seni şikecilere
Hypnotize Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 DarKRideR said: miyaw33 said: Elektrik direğini uzatıp volkan ı arkadan durteceklerdi herhalde, emenikeye laf edenler izlemediler sanırım maçı, herifin göğsüne tas geldi Taş veya çakmak fark etmez ama vurduğu yer belli, ortaya koyulan tepki belli. Eboue'nin 1 metre yanına düşen çakmağı görüp, kendini yere bırakmasından zerre farkı yok. O gün Fenerlilerde BJK'liler kadar Eboue'e saldırıyordu. O adama bu yüzden saldırıldıysa bugün aynı adamlar Emenike'yi savunmasın lütfen. ortaya attım bir de üstü, sana direkt değil. O gün ne dedin bilmiyorum, hatırlamıyorum. Not düşmek gerek bunu sonra yanlış anlaşılmalar oluyor asdfasd olmayan bişeyi mi abartıyo anlamadım yani. sana atayım o taşı senin tepkini merak ediyorum ciddi ciddi... Yok yani hiçbirimiz o atmosfere cıkmamısız o tası, cakmagı yemememişiz kalkıp ahkam kesiyoruz emenike şöyle abartıyo emenike şöyle şerefsiz... lan adamamın göğsüne taş geliyo neyin kafası onu anlamıyorum...
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sdeceokuyangenç said: hükmen goygoycuları ? Burak soyunma odasında kendi çizmiştir kesin
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Aynı bölgede 2 pozisyon öncesiydi yanılmıyorsam. Caner'e 3-4 tane madde isabet etti mi? Etti. Kendini yere atıp şova döktü mü? Kışkırtma yaptı mı? Hayır. Çekildi, ıslık aldı daha fazla madde atıldı ayrı konu ama Emenike gibi extra tepki verdi mi? Gitti kafasını tutarak kornerini attı, oyunu devam ettirdi. Bu tip ortamlarda bunu yapacaksın. Hayvanla hayvan olmayacaksın. Bunu demeye çalışıyoruz ama gözleriniz o kadar kararmış. Caner'in yaptığı adamlıktır. Emenike'nin yaptığı adiliktir. Bu kadar basit, siz zorlamayın şu konuda...
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Caner`in yaptigi adamliktir, Emenikenin yaptigi normaldir, cani yanmistir, senin su an yaptiginda, sicmissin, onu sivamaktir.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Catze said: sdeceokuyangenç said: hükmen goygoycuları ? Burak soyunma odasında kendi çizmiştir kesin tabi atan adam o yüzden "kasten adam yaralama" dan yakalandı
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 niye futbol bölümüne yazmaya basladım lan yine ben darkrider gibi futbol yorum fakirini görünce farkettim gereksizliğini buranın bye
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 miyaw33 said: Dark hiç göğsüne tas vurdum senin.sert gelse ölür adam, giydiği tek şey 2 mm lik tshirt Yedim, tribünde 2 defa cam şişe de yedim. Biber gazı kapsülü de yedim. (Gerçi bu bacağımaydı, baldır.) Ne ne kadar acıtır biliyorum. Halen şunu anlamıyorsunuz. Emenike'ye isabet eden taşın sekmesi bile hafif geldiğini gösterirken, hadi sert gelsin, bildiğin 2 saniye sonra bol acılı kebap yedikten sonra "acıymış, acısı sonradan geliyor" pozlarıyla kendini yere bırakıp, ölü taklidi yapması hiç sağlıklı ve normal değildi. Olay bu, demeye çalıştğım şey bu. Atılan taşın şerefsizliği falan başka bir boyut. Ortam daha da gerildi, hiç gerekli bir hareket değildi. Neyse daha çok yazmaya gerek yok. Twitterda da zaten kestim. Az sakinleşip öyle gelsin FB'liler, hani her pozisyonda TS'lilere de söverim, bugün yaşanan orta çağ manzalarına da söverim ama şu pozisyonda Emenike direkt provakatördür. Her şeye itiraz edilsin ama şuna edilmesin lütfen.
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya adamın canı yanmış tamam iyi güzelde, öyle yumruklar gibi adama tepki vermek saçma.
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu arada 2 3 tane çakmak atıldı diye maç iptal etmekte tam bu federasyona yakışır
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Catze said: Caner`in yaptigi adamliktir, Emenikenin yaptigi normaldir, cani yanmistir, senin su an yaptiginda, sicmissin, onu sivamaktir. Sıçmıyorum, sıvamıyorum. Emenike'nin yaptığının zamanında Eboue'nin yaptığından zerre farkı yoktur. O gün ona o.ç diyenler bugün de Emenike'ye desin, yoksa zerre adam değillerdir.
valequenta Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 eve giren hirsiza cikolata mi verselerdi
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kermit said: bu arada 2 3 tane çakmak atıldı diye maç iptal etmekte tam bu federasyona yakışır sahayı kırdılar lan
oldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 valla bende ekstra sov yapanları sevmiyorum mesela gs besiktas macı böyle ufak ufak geriliyordu semihin korner olayından sonra ortam süper oldu hani adam o hareketi yaptıktan sonra oyuncular bile cirkeflesmeye utandı.Aynı sekilde biri böyle maymun maymun hareket yaptıgı zaman arkasıda geliyor .Zaten kötü olan hakemler iyice kontrolu kaybediyor ve ne yazıkkı bu cirkef oyuncular her takımda kollanıyor lan olum sen gerizekalı mısın denmiyor.
Catze Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 DarKRideR said: Catze said: Caner`in yaptigi adamliktir, Emenikenin yaptigi normaldir, cani yanmistir, senin su an yaptiginda, sicmissin, onu sivamaktir. Sıçmıyorum, sıvamıyorum. Emenike'nin yaptığının zamanında Eboue'nin yaptığından zerre farkı yoktur. O gün ona o.ç diyenler bugün de Emenike'ye desin, yoksa zerre adam değillerdir. kendi fikrin odur, saygı duyarım ama kendi fikrin kesin doğruymuş gibi konuşup oradan milletin adamlığını sorguluyorsan ağır gerizekalıymışsın dark sen, üzüldüm seni muhattap aldığıma.
Öne çıkan mesajlar