Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.sezonayakkabilari.com/ şu sitenin güvenilirliği ile ilgili fikri olan var mı? internette denk geldim, ayakkabı almam gerekiyor bi de, onun üstüne denk gelince ve fiyatlar cazip olunca bi sorayım dedim. çok "2 haftada silktiğimizi silktik sonra kapatır miami'ye kaçarız" tasarımı var sitede ama bilemedim. edit: donanımhaber'de başlık varmış, çakma ürün gönderiyorlar felan deniyor. ANLAŞILDI, TAMAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bitmiş ayakkabılar hep 39 38 37 numara pek inandırıcı gelmedi. Her ayakkabı her numara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 internetten ayakkabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 lakos ayakkabılar 40 tl çok güvenilir bi siteymiş kaçırma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Pati camiası en azından sorguluyo. Güvenilir mi? diye. Bu DH kafası başka, direk atlıyo sonra "çakma" gönderiyorlar diye yorum yazıp ağlıyo. Ulan 180 TL fiyatı olan ayakkabıyı alem sana 45 liraya satarmı? "taplet aldım, içinden bağyan çorabı çıktı" gibi birşey işte :P * Herifler süslü site yapmışlar yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ahaha kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 iletişim bilgileri de var güvenilir baya, ben 5 tane lakos alıyorum burda satarım 50tl koyup üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kermit said: lakos ayakkabılar 40 tl çok güvenilir bi siteymiş kaçırma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar