ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yahu yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ve kafam allak bullak oldu; aynı segmentte aynı markanın bile aynı büyüklükte 6-7 tane televizyonu var, ne iğrenç bir donanım piyasası var arkadaş ya... ne tavsiye edersiniz? bütçe olarak 2500 lira maksimum ve ~46" civarı bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 normalde tutulan marka değil, eskiden hiç iyi değildi ama vestelin son dönem ürünleri çok tutuluyor. https://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-55pf9090-140-ekran-led-tv kuponu muponu var. 3k ya yakın bi fiyatı var. ben bunu düşünüyorum. genelde olumlu milletin görüşü. bu serinin 45 inç ine falan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 niye 46" ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Nasıl bir soru bu? O boyutta bir TV kesiyordur adamı, kuracağı odaya o büyüklük uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 vesteli vestelin çalışanları bile önermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.sharp.com.tr/cps/rde/xchg/tr/hs.xsl/-/html/lcd-tv-ueruenleri.htm Biz şundan aldık daha yeni, bütçeni bayağı aşıyor da çok kral bir alet asdfd Para vs. ekleme şansın varsa bir şekilde al. edit: Oha link verilmiyormuş ürüne :( LC-60LE857E şu model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ben 3 ay önce aldım boşuna araştırma o kadar al gec ben almadan arastırdım simdi modeli ne onu bile bilmiyorum smart mmart falan var işte 3D bokpüsür bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 toggie said: Nasıl bir soru bu? O boyutta bir TV kesiyordur adamı, kuracağı odaya o büyüklük uygundur. o biçim soru. 1 metre izleme mesafesi yoksa ki yoktur 46" tv ye o para verilmez-verilmemeli. Hele ki led düşünüyorsa. Herkes kendi çapında atar olmuş anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bekle 4klar düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 dalga mı geçiyosun ciddi misin anlamadım. 1 metreden tv... enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Anlam kargaşası yaşıyoruz sanırım. 46" tv düşünüyorum demiş, bende neden 46" diye sordum. Sende yazıma alıntı yaparak "belki koyacağı oda ona müsait" dedin. Ben de diyorum ki 1 metre izleme mesafesi yok heralde. Daha büyüğünü düşünebilir dedim. @ucunbiri linkteki konularda olan paragraf yazılarımı okursan fikirlerin değişebilir. http://forum.paticik.com/read.php?6,7416275,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?6,7450350,7450468#msg-7450468 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 46 yı 3 metreden yakından izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 stormeagle said: Anlam kargaşası yaşıyoruz sanırım. 46" tv düşünüyorum demiş, bende neden 46" diye sordum. Sende yazıma alıntı yaparak "belki koyacağı oda ona müsait" dedin. Ben de diyorum ki 1 metre izleme mesafesi yok heralde. Daha büyüğünü düşünebilir dedim. anlam kargaşası falan yaşadıgınız yok adam gelmiş tv önerisi istemiş 46" alcam demiş gelip ben odama kaç inch tv alayım dememiş sen niye 46" diye soruyorsun alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 TV boyutlarının izleme mesafesine göre uygunluğu vardır. Adamın izleme mesafesi (yani diğer mesajımda bahsettiğim odanın durumu) 46" boyutuna uygundur. Mesela izleme mesafesi 3 metre ise 55" büyük gelecektir. Ayrıca 46"/47" bir TV'ye 2500 TL gayet verilir. Fiyat ortalamaları o civarda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 dostum 3 metreden 65" plazma izlersin. Yıllarca garip garip tablolar-çizelgeler SD yayınlara göre dağıtıldı. 720p-1080i tv yayını veya 1080p mkv ler için 3 metreden 65" izliyor insanlar. 2.7m den 60" izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bu arada projektor varken tv almayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ha daha büyüğü derken bir üst segment 55" oluyor zaten. 2500 TL'ye 55" TV tevsiyesi bekliyorum. İkinci el olmasın lütfen lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 55 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Fistan said: stormeagle said: Anlam kargaşası yaşıyoruz sanırım. 46" tv düşünüyorum demiş, bende neden 46" diye sordum. Sende yazıma alıntı yaparak "belki koyacağı oda ona müsait" dedin. Ben de diyorum ki 1 metre izleme mesafesi yok heralde. Daha büyüğünü düşünebilir dedim. anlam kargaşası falan yaşadıgınız yok adam gelmiş tv önerisi istemiş 46" alcam demiş gelip ben odama kaç inch tv alayım dememiş sen niye 46" diye soruyorsun alakasız Adam tavsiye istemiş. Ekran boyutu değişkenlik taşıyabilir. Bütçeye tavsiye vermen saçma olur. Adam 3 liraya kadar dediyse sen gidip neden 4bin tl değil dersen bu yazıyı yazarsın ama 46" yazdı ise allahın emri değil neden aynı paraya daha büyük düşünmüyorsun diye fikir verilebilir. Beyninizimi yaktınız nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 stormeagle said: dostum 3 metreden 65" plazma izlersin. Yıllarca garip garip tablolar-çizelgeler SD yayınlara göre dağıtıldı. 720p-1080i tv yayını veya 1080p mkv ler için 3 metreden 65" izliyor insanlar. 2.7m den 60" izliyorum. http://galeri3.uludagsozluk.com/138/facepalm_227785.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 65 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 toggie said: Ha daha büyüğü derken bir üst segment 55" oluyor zaten. 2500 TL'ye 55" TV tevsiyesi bekliyorum. İkinci el olmasın lütfen lol. 60" ph670s plazma LG 2014 serisi 2.7tl 50" olanı 1.9k civarı. Verdiğim linkteki yazıları okusaydın bilgi sahibi olurdun azcıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 selamlar tekrardan. mesafe 2,5-3m gibi. ya 3d almış olanlara aslında sormak istiyorum biraz da; 3d olayı değiyor mu kaç kere izlediniz mesela 3d içerik? 3d standard gibi oldu resmen televizyonlarda onu da anlamadım, içerik var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Verdiğin linkteki yazıları okumasaydım keşke. Pişman oldum okuyunca. Gidin 2k'ya 60" plazma alın beyler. Çok akıllıca bir yatırım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Şu çok alıntı yapılan tablolardan da koyalım. HD yayın için 65" 3 metre gayet yeterli (bu tabloların çoğu faso fiso ama illa bundan anlıyor bazıları yapacak bir şey yok) http://f1210.hizliresim.com/12/v/fbh7r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar