Dei Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ne ayak agalar? nasıl olunuyor? bunu olup, uruguay başkanına bir mektup yazsam, aga akar, en güzel ülke, biricik ülke, buraların en büyüğü o bir başka, uruguay uruguay çok yaşa falan... bir girsem uruguay vatandaşlığına, yeter bence daha fazla bişi istemem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 olm garbage ın içinde, cevapsız kaldı, hakkaten garbage muamelesi gördü ya lan başlık. hayır eti tarçınlı bisküvi bile 2 cevap almış en azından :( biraz üzüldüm pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 mavi suratlı smiley koyacak kadar üzülmüşüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Haymatlos vardı kapandı ya yazık oldu. Ezginin günlüğü konserine gitmiştik en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 lan bizde senden öğrendik wikiye falan baktık çaktırmamaya çalışıyoruz. merak içindeyiz hepimiz. git oku öğren bizede anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 eyvallah aga. hiç alakası yok ama soruyla, olsun, güzel anıların var gibi, sevindim adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.buzzfeed.com/conzpreti/reasons-why-you-need-to-move-to-uruguay-in-2014 26 dakikalık konuşmasını dinledim yani. bi bok anlamadım ama, güzel konuşuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 al sana gercek haymatlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 raad ol aga, manevi anlamının peşinde değilim. savaşmayacak kadar da korkağım. en azından, bilelim, öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 haci abi kızlar teklif ediyorsa gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Dei said: http://www.buzzfeed.com/conzpreti/reasons-why-you-need-to-move-to-uruguay-in-2014 26 dakikalık konuşmasını dinledim yani. bi bok anlamadım ama, güzel konuşuyor yani. Luganoyu, Suarezi bilmesek inanacaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 aga futboldan hoşlanan adamın kafa seviyesi zaten belli. oturup, onu tartışacak halim yok. futbolcularla bir milleti yargılıyorsan, üzülürüm adına ama yani. sonuçta taşak tekmeleyen alpayımız var. başbakan senle aynı kafa olsa, planım yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 erkek adam futbol sever!!!111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 natalia oreiro da sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 almancadan gelir. heitmat -> vatan/ev los -> -sız takısı vatansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Dei said: natalia oreiro da sever. natalia <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar