Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bmw x4

chrome

Öne çıkan mesajlar

BMW yeni crossover modeli X4’ü resmen duyurdu. İlk olarak X4 konsepti olarak karşımıza çıkan otomobil, X3 ile aynı platformu paylaşıyor. Ancak otomobil tasarımında markanın X6 modelinin izleri mevcut.

Otomobilin ön kısmı belirgin böbrek ızgarası, çift ön farları ve farklı sis farlarıyla agresif bir tasarıma sahip olmuş. Bakışlarınızı X4’ün arka tarafına doğru yönelttiğinizde ise otomobile “klasik sportif coupe” özelliğini kattan alçalan tavan, L şekline sahip LED stoplar ve kaba bir arka difüzör ile karşılaşıyorsunuz. Otomobil X3’ten 14 mm daha uzun ve 36 mm daha alçak.

Yeni modelin kabini ise, alüminyum ve elektrolizle kaplanmış detayları ve parlak orta konsol kaplaması ile kardeşi X3’ü anımsatıyor.

X4’ün kaputunun altındaki yerini alması için üçü benzinli, üçü dizel olmak üzere altı farklı motor seçeneğinden birini seçenebiliyorsunuz. 2 litrelik TwinPower Turbo dört silindirli benzinli motor 184 bg güç, 270 Nm tork ve 245 bg güç, 350 Nm tork üreten iki farklı versiyona sahip. 306 bg güç ve 400 Nm tork üreten 3 litrelik altı silindirli ünite ise benzinli motor seçeneklerinin en üstünde yer alıyor. Dizel seçenekler ise 190 bg güç ve 400 Nm tork üreten 2 litrelik TwinPower Turbo dört silindirli motor ve 258 bg güç, 560 Nm tork ve 313 bg, 630 Nm tork üreten iki versiyonuyla 3 litrelik altı silindirli motor olarak dikkat çekiyor.

Yeni BMW X4’ün üretimine bu yılın bahar aylarında başlanacak.

http://otomobil.haber3.com/bmw-x4-ile-model-gamindaki-bir-boslugu-daha-dolduruyor-haberi-41103.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Ön konsol gayet iyi bence, oturmuş da bi tasarım. Merc gibi plastik dolu saçma sapan bir şey olmasından bin kat daha kaliteli, özellikle CLA ve A için konuşuyorum.

Bence sorunları deli gibi model basmaları. 1 2 3 4 5 6 7 X Z diye gidiyor katalogları, 2 ve 4'e hiç gerek yoktu diye düşünüyorum. 2= 1 coupe cabrio, 4 = 3 coupe cabrio git bitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ön konsol gayet iyi bence, oturmuş da bi tasarım. Merc gibi plastik dolu saçma sapan bir şey olmasından bin kat daha kaliteli, özellikle CLA ve A için konuşuyorum.

Bence sorunları deli gibi model basmaları. 1 2 3 4 5 6 7 X Z diye gidiyor katalogları, 2 ve 4'e hiç gerek yoktu diye düşünüyorum. 2= 1 coupe cabrio, 4 = 3 coupe cabrio git bitsin.

Ön konsolla benim sorunum; 3 serisi de alsan 6 serisi de alsan aynı çok ufak şeyler dışında. Bence bu doğru bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...