arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 benim de aklıma direk the guardian geldi, depremden ve tsunamilerden gündüz uyuduğumdan yeni haberim oldu. daha bi sürü var o civarda yaşıyan netten tanıdığım insan umarım iyilerdir.. :( 10.000 den fazla kişi ölmüş.8.9 büyüklüğünde deprem olmuş endonezyanın 100 mil açığında.tsunamiler öldürmüş hep.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 birisi şu ingilizce yazıyı tercüme etse iyi olacak :) geçmi olsun bu rada ..[signature][hline]:))) !!! ........................
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Aralık 2004 22:48 tarihinde demiş ki: adam malezyadaydı, hemen telefonuna mesaj attım abı ıyımısın dıye, cevap şu: this is luthenant sabar muahmmed carfin of policestation of ampang. please excuse me for i dont know your languageand i dont know that if you are a relative to the owner of this phone. im hoping you may happen to know the owner of this phone if u do than it is a great greaf to inform you that thisphone has been found on a road near a collapsed building atampang hilir, there might be a possibility that the owner havelost his phone during earth quake. there since nobody has claimed the phone yet i need you to help me please inform us of the identity of the owner of this phone so we can search and give the phone to him/her back maşşlah bunlar bi3-4 mesaj tutmuştur:) bide tercüme alsak :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu kadar uzun mesaj nasıl yazabileceği aklıma geldi. gardi 5510 gibi bişey kullanıyordu, şu mp3 çalan klavyeli nokialardan. elimdeki resmi bikaç yıllık, şu an omuzlarda saçları, bendeki resimde anca toplayabiliyor. yakın zamanda çektiği yolladığı bi resimdede beni gıcık etmek için pste editlemişti. yüzü seçilebiliyor zadece..[signature][hline]beş hececiler
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bende eski ama gayet net bir resmi olması lazım[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Narstil, 27 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 26 Aralık 2004 22:48 tarihinde demiş ki: adam malezyadaydı, hemen telefonuna mesaj attım abı ıyımısın dıye, cevap şu: this is luthenant sabar muahmmed carfin of policestation of ampang. please excuse me for i dont know your languageand i dont know that if you are a relative to the owner of this phone. im hoping you may happen to know the owner of this phone if u do than it is a great greaf to inform you that thisphone has been found on a road near a collapsed building atampang hilir, there might be a possibility that the owner havelost his phone during earth quake. there since nobody has claimed the phone yet i need you to help me please inform us of the identity of the owner of this phone so we can search and give the phone to him/her back maşşlah bunlar bi3-4 mesaj tutmuştur:) bide tercüme alsak :) ben ampang karakolundan teğmen sabar muhammed carfin.sizin dilinizi bilmiyorum ve bu telefonun sahibinin yakını olup olmadığınızı bilmiyorum. eğer tanıdığıysanız bu telefon yıkılmış bir binanın yanında bulunmuştur , bunu haber vermek isterim. telefonun sahibi telefonu kaybetmiş olabilir. kimse telefona sahip çıkmadığı için bu telefonun sahibi hakkında bize bilgi vermenizi rica ediyorum ki telefonu geri verebilelim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 The Guardian buraya yazana kadar bu durum çözülmücek sanıyorum.. Off çok kötü oldum[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Adamın biri, fi tarihinde demiş ki: "milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak"
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 vay be zor ya allah kolaylık versin ne diim[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
octopus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 şok oldum valla okuyunca işallah kötü bişi olmamıştır panik sırasında fln düşürmüştür ya...[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 telefonu arasanız? kimse telefona sahip cıkmadı ne demek? burada olsa karamurat misali herkes atlardı benim diye. telefonun numaradan bulamıyolarmı kımın adına? .. isallah bisey olmamıstır ne diyeyim.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yaw depremden sonra online olmuştu sanırım.yanlış hatırlıyor da olabilirim.inşallah birşey yoktur.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 en son haberleşmemiz işte geçen gece 1 de mesaj attı.. saat 4 te herkes msn de olsun diye.. ben saat 12 de uyandım hala bilgisayar açık ve hiç online olmadı..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Last Seen On: 27 Aralık 2004 16:15 kullanıcı bilgilerinde görünen bu umarım bir şeyi yoktur ama işallah bu işte kekleme durumu da yoktur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ama son mesajı da 25inde atılmış, aşağıdaki mesaj; said: The_Guardian, 25 Aralık 2004 12:55 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 25 Aralık 2004 11:41 tarihinde demiş ki: emule'u sildiğinde veya yeni versiyona geçtiğinde credits dosyası da gidiyor. bir dosyayı çekmek için bir kullanıcının sırasına girdiğimizde. üç şekilde o kullanıcının sırasında yukarılara çıkabiliyoruz. 1- credits'imiz arttıkça 2- sırasına girdiğimiz kullanıcı bizden birşeyler çekerse 3- sabırla bekliyerek. emule'u hızlandırdığını söyleyen programlar gördüm, ancak sadece emule'un ram ve cpu'yu daha fazla kullanmasını sağlıyor bu programlar. çok upload edersen, credits'in artar. belki senden çeken bir kullanıcıdan daha sonra birşeyler çekersin, hızlı olur. biraz da sabır tabi.. iyide ben d yi yukledigimde ,dosyam vs yoktu creditslik yani hepsi inmisti hemde hepsi simdi yeni yeni downloadlar buldum (anime DB den) ve hicbiri nerdeyse adam gibi inmiyor Bir album var him in o sole b 50 mb mi ne 2 mb ini indirdi gerisi tras ve bu durum sole br 6 haftadir devam etmekte [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bugun 16:15 te ben online dım hmm allah allah bizim forumada birşey yazmamış burayada yazmamış[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bugün paticiğe girdiği ip ile daha önce bizim forumlardaki ip aynı sanırım telefonunu kaybetmiş sadece ama şaka yapıyorsa onun yedi sülalesinin kemiklerini sızlatırım :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hehe valla sizlat yani.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze hakkında konuşuyor... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 türk konsolosluğu tüm türklere ulaşmış kayıp yokmuş...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 30 kişiye ulaşamamış. ?[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sadece 1 türke ulaşılamamış malezyada bizim emrenin bahtsız bedevi olduğunu biliyorum da o kadar da değildir[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bulunmuştur kesin ama ailesine falan sormadın mı yani yok mu ev tel.'u falan sende? onların haberi omamış mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 nedir son durum??? gazetede 30 türke ulaşılamadığı yazıyordu ??[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 benim hakkimda endiselenler saolsunlar. ne telefonum vardi nede baglanacak netim. Malezyadaki hatlar endonezya ve Singapur uzerinden dunyaya aciliyormus Endonezya kafan yemis oldugundan net baglantilari yandan yemisti. adam gibi baglanamadim. Telefonuda yukarda zaat belirtmis gelin gorunki telefonu hala bulamadim. Yani o telefon artik o kisilerce cebe atildi..(o telefonun nasil kjaybulduguda zaten ayri bir konu basli basina.) Eger telefonum yanimda olsaydi herkeze yazardim iyi oldugumu. Infe sende saol sormussun.Allah bilir daha kac kisi var arayipta bulamamis olan. Yorgunluktan oluyorum ve ciddi kabus gibi bir zaman gecirdim su son 2 gunde saka da yapmiyorum. Not: aslinda dun bu yaziya cevap yazicaktim yavas aman die lakin net gitti tam bu reply option i actigimda. hbe forumlarına yazmış:D eklediği notta paticiğe girmeye çalıştı heralde..[signature][hline]beş hececiler
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 oh aman ii geçmiş olsun :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Jester Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 oh be rahatladım dur daha sen ankaraya gelicen içicez senle, dalga geçicem daha köse diye, him dinlio diye, nereye ölüosun :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Öne çıkan mesajlar