Gluskap Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 iğrenç herif pis gözyaşlarını sağa sola damlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ağlanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 cidden 1000 $ ı verdi mi adama geri alıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kamera kayıttan çıktıktan sonra tabiki de geri alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bide dövüyor gerçek mi sandın lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 oha https://fundly.com/m2/eric-s-fundraising şimdi chicagoda homeless olmak vardı anasını satıyım. verirler miki adama hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 sen geziden kalma kapak satar toparlarsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 aman kalsın gezi ruhuna toz konar neme lazım benzer bi durumdayım aslında. 150 tl bütçe ayırmıştım homeless olmıyım diye burda ev kirasına. adam yazın yazlıkçılara veriyo evi kal para istemez dedi. 1 ay demiştim ona mayısa kadar kalıyom. allah razı olsun şakir. evde mis gibi denize 100 metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 amerikanın evsizi, türkiyenin başbakanından daha düşünceli. hem kibar, hemde tüm para kendisine verilmiş olmasına rağmen yine de paylaşmayı düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 benden eric kardeşime gelsin bu http://www.youtube.com/watch?v=cEiJzF7VQiA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Ben direk donate caktim valla adamin davranisi icin ac gibi paraya atlamiyor Allah rizasini karistirmiyor helal olsun. Gavurun evsizi bile bir baska oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bende diyorum her ay. veriyim bi 100 lira yok almıyo, 50 veriyorum mustiye (çocuğu) oyuncak alırsın diyorum gene almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bende her ay veriyim bi 100 lira diyorum yok almıyor, 50 veriyorum mustiye (çocuğu) oyuncak alırsın diyorum, gene almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar