Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 tengalar kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 fizban said: Joker gibi bi akplinin, akp nin cikardigi yasa yuzunden dukkan kapamasi cok iyi ya. yasa neymiş sex shoplar mı yasaklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 axedice said: Mastrübatörün olayını da hiç anlayamadım. Olay sadece delikse benim elimden ne farkı var. Yeni ve değişik bir dünya mı? Anal pluglara bakayım ben ya anca ondan anlarım. anal plug prostat masajı için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yok prostata ulaşmaz. o elle oluyor sdf. yasa internet yasası işte cort diye kapatırlar siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Flassh, cuma günü verdiğim sipariş hala paketlemede gözüküyor. Havale diye mi, bir el atıverir misin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arcane yaptırdın mı prostat masajı birader, deneyimlerini aktarsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 fizban said: Joker gibi bi akplinin, akp nin cikardigi yasa yuzunden dukkan kapamasi cok iyi ya. hala inkar etmesi çok acayip. yasanın çıktığının akşamı gelip burda ilan açıp öyle bi yasadan hiç bir haberim yok valla demesi de acayip bi tesadüftü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Muhafazakar sexshop'cu da mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Kişisele taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 haysiyet meselesi haline geldiği için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Birbirimizle anal plug ve prostat masajı anılarımızı paylaşmaya başladık mmmhhhmmhhmmmm Şu putinli plugın tayyiplisi de var mıdır acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ya yemin ediyorum sıkıldım artık şu trollerden. son kez yazıyorum. sexshopla ilgili yasa çıktı onsan kapanıyor diyenlere öm attım bi tanesi bu yasa diyip bişi çıkaramadı. biz yaz sonundan beri kapamayı düşünüyorduk zaten, ayrıca türkiyede zilyon tane sex shop var tek akıllı biziz o yüzden sadece biz kapatıyoruz diğerleri gerizekalı öyle bi yasayı akıl edemiyor. daha 2 hafta önce bi arkadaş sexshop açtı bizden toplu mal almak için geldi. forumda herkes expert olmuş bi bizim aklımız yetmiyor. ayrıca muhafazakar filanda değilim. atheist-agnostik'im, politik olarakta klasik liberalist'im hiç bir düşüncemde de fanatik değilimdir. o kadar çok element uyduruyorsunuz ki, insan'ın cevap veresi gelmiyor. klavyenin arkasından atıp tuttuğunuz şeylerden emin olmazsanız 3. kişilere farkında olmadan zarar veriyor olabilirsiniz. lütfen bunu gözardı etmeyelim. benimle ilgili kişisel bir sorunuz varsa lütfen öm atınız seve seve cevap vereceğim, ama lütfen bu topic'i artık trollemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Joker akpli miymiş? O zaman geyik olan sorumu daha ciddi yazayım, joker tayyipli anal plug var mı? Yoksa yaptırabiliyor muyuz? Kendim kullanmasam bile harika bi hediye olur bence mehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Size ne abi isteyen istediği partiyi tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sonuç olarak dildolar elde patladı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 dildo vibratör vs geliş fiyatı +5tl den 2 - 3 tane alabilirim elde kaldıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Joker said: ya yemin ediyorum sıkıldım artık şu trollerden. son kez yazıyorum. sexshopla ilgili yasa çıktı onsan kapanıyor diyenlere öm attım bi tanesi bu yasa diyip bişi çıkaramadı. biz yaz sonundan beri kapamayı düşünüyorduk zaten, ayrıca türkiyede zilyon tane sex shop var tek akıllı biziz o yüzden sadece biz kapatıyoruz diğerleri gerizekalı öyle bi yasayı akıl edemiyor. daha 2 hafta önce bi arkadaş sexshop açtı bizden toplu mal almak için geldi. forumda herkes expert olmuş bi bizim aklımız yetmiyor. ayrıca muhafazakar filanda değilim. atheist-agnostik'im, politik olarakta klasik liberalist'im hiç bir düşüncemde de fanatik değilimdir. o kadar çok element uyduruyorsunuz ki, insan'ın cevap veresi gelmiyor. klavyenin arkasından atıp tuttuğunuz şeylerden emin olmazsanız 3. kişilere farkında olmadan zarar veriyor olabilirsiniz. lütfen bunu gözardı etmeyelim. benimle ilgili kişisel bir sorunuz varsa lütfen öm atınız seve seve cevap vereceğim, ama lütfen bu topic'i artık trollemeyin. imza-entry uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Ulgio said: arcane yaptırdın mı prostat masajı birader, deneyimlerini aktarsana :D axedice gibi prof varken anlatması bana düşmez. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 prostatmasajı ne lan sırta falan iyi geliyorsa bizde yaptırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Joker said: ayrıca muhafazakar filanda değilim. atheist-agnostik'im, politik olarakta klasik liberalist'im hiç bir düşüncemde de fanatik değilimdir. o kadar çok element uyduruyorsunuz ki, insan'ın cevap veresi gelmiyor. klavyenin arkasından atıp tuttuğunuz şeylerden emin olmazsanız 3. kişilere farkında olmadan zarar veriyor olabilirsiniz. lütfen bunu gözardı etmeyelim. benimle ilgili kişisel bir sorunuz varsa lütfen öm atınız seve seve cevap vereceğim, ama lütfen bu topic'i artık trollemeyin. madem özele girmişsin, akp desteklediğin doğru bir tespit değil mi? sex shop - akp kombosu perhiz ve lahana turşusu gibi, o yüzden soruyorum. bir de "atheist-agnostik" nasıl oluyor onu bir açıklayıp hepimizi aydınlatırsan çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 tanri yok ama göt korkusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Axedice'ı sahneye davet ediyorum Arcanecim o zaman :D o anlatsın biz dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 "benimle ilgili kişisel bir sorunuz varsa lütfen öm atınız seve seve cevap vereceğim" in hangi kısmını anlamadınız bilemiyorum. ayrıca sorunun cevabını google'lasan kendinde bulurdun http://en.wikipedia.org/wiki/Agnostic_atheism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Akpli oldugun gercegi degismedi. Umarim batarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 neden hiçbir mod bunlara müdehale etmiyor anlamıyorum. akpli filanda değilim, adam bana yalan yanlış saldırıda bulunuyor, cevap vermek istemiyorum çünkü konuyu uzatıp istedikleri noktaya çekmeye çalışıyorlar beni. modları süs diyemi koydular forum'a anlamıyorum. konuyla alakasız mesajların çoktan silinmiş olması gerekmezmiydi? ben gidip şimdi bu adamların açtıkları konuya bunlar gay diye mesajlar dizsem hoş olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar