Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asucan.com kapanıyor, patron çıldırdı!

Joker

Öne çıkan mesajlar

ya yemin ediyorum sıkıldım artık şu trollerden. son kez yazıyorum.

sexshopla ilgili yasa çıktı onsan kapanıyor diyenlere öm attım bi tanesi bu yasa diyip bişi çıkaramadı. biz yaz sonundan beri kapamayı düşünüyorduk zaten, ayrıca türkiyede zilyon tane sex shop var tek akıllı biziz o yüzden sadece biz kapatıyoruz diğerleri gerizekalı öyle bi yasayı akıl edemiyor. daha 2 hafta önce bi arkadaş sexshop açtı bizden toplu mal almak için geldi. forumda herkes expert olmuş bi bizim aklımız yetmiyor.

ayrıca muhafazakar filanda değilim. atheist-agnostik'im, politik olarakta klasik liberalist'im hiç bir düşüncemde de fanatik değilimdir. o kadar çok element uyduruyorsunuz ki, insan'ın cevap veresi gelmiyor. klavyenin arkasından atıp tuttuğunuz şeylerden emin olmazsanız 3. kişilere farkında olmadan zarar veriyor olabilirsiniz. lütfen bunu gözardı etmeyelim. benimle ilgili kişisel bir sorunuz varsa lütfen öm atınız seve seve cevap vereceğim, ama lütfen bu topic'i artık trollemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

ya yemin ediyorum sıkıldım artık şu trollerden. son kez yazıyorum.

sexshopla ilgili yasa çıktı onsan kapanıyor diyenlere öm attım bi tanesi bu yasa diyip bişi çıkaramadı. biz yaz sonundan beri kapamayı düşünüyorduk zaten, ayrıca türkiyede zilyon tane sex shop var tek akıllı biziz o yüzden sadece biz kapatıyoruz diğerleri gerizekalı öyle bi yasayı akıl edemiyor. daha 2 hafta önce bi arkadaş sexshop açtı bizden toplu mal almak için geldi. forumda herkes expert olmuş bi bizim aklımız yetmiyor.

ayrıca muhafazakar filanda değilim. atheist-agnostik'im, politik olarakta klasik liberalist'im hiç bir düşüncemde de fanatik değilimdir. o kadar çok element uyduruyorsunuz ki, insan'ın cevap veresi gelmiyor. klavyenin arkasından atıp tuttuğunuz şeylerden emin olmazsanız 3. kişilere farkında olmadan zarar veriyor olabilirsiniz. lütfen bunu gözardı etmeyelim. benimle ilgili kişisel bir sorunuz varsa lütfen öm atınız seve seve cevap vereceğim, ama lütfen bu topic'i artık trollemeyin.

imza-entry uyumu
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

madem özele girmişsin, akp desteklediğin doğru bir tespit değil mi? sex shop - akp kombosu perhiz ve lahana turşusu gibi, o yüzden soruyorum.

bir de "atheist-agnostik" nasıl oluyor onu bir açıklayıp hepimizi aydınlatırsan çok sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

neden hiçbir mod bunlara müdehale etmiyor anlamıyorum. akpli filanda değilim, adam bana yalan yanlış saldırıda bulunuyor, cevap vermek istemiyorum çünkü konuyu uzatıp istedikleri noktaya çekmeye çalışıyorlar beni. modları süs diyemi koydular forum'a anlamıyorum. konuyla alakasız mesajların çoktan silinmiş olması gerekmezmiydi?

ben gidip şimdi bu adamların açtıkları konuya bunlar gay diye mesajlar dizsem hoş olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...