sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 onlara bi kurufasulye yap simit banarak yesinler :D *!canı kurufasulyeye simit banmak ister* bide soğan kırıcaksın yanına of of[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sonra bi hafta gazabından kurtulamayasın kurufasülyenin ha,[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Yumurta güzeldir.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yalnız bunlar eskisi kadar dolu olmuyolar. her köşe başında olması ve sade simitin bile 400bin tenkit edilmesi yetti gayrı nidalarıyla insanların etraflara saçılmasına yol açtı. ben gerçekten ekmekten pahalı olmasını hiç beğenmiyorum, simit menüler çıktı bi de. çok doluyum bu konuda ':-P'[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 çok dolu olmak nedir?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 o ayrı bi tartışma konusu, konuyu saptırmayalım[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider...
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Y aşu taksimdeki simit evi mi simit sarayımı ne varya, 5 katlı kocaman yer.. Abi ben doğduğumdan beri oraya bir sürü şirket geldi gitti oranın kirasını karşılayamadı.. Sürekli değiştiler. En uzun kalanlardan biri bu simit sarayı oldu işte.. Düşünün ki nasıl ama nasıl para kırıyorlar.. Ne büyük holdinglerle alakalı şirlketler geldi yine battırlar...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 simit çay ayrı bi kultur ya sufer :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 isteyen dilediği kadar yesin kardeşim. 10 tane yesin. ama 10 simit + 1 çay yapcaksın...çayın soğumaması için simitleri hızlıca yemelisin ve her simit başına 10 ml çay içiceksin[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 simit öle karın doyurmazki ben genelde kavaltıda doymadıysam simit yerim öle simit sarayı filanda ters 500000 liraya simit satıyorlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: nedanko, 29 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Y aşu taksimdeki simit evi mi simit sarayımı ne varya, 5 katlı kocaman yer.. Abi ben doğduğumdan beri oraya bir sürü şirket geldi gitti oranın kirasını karşılayamadı.. Sürekli değiştiler. En uzun kalanlardan biri bu simit sarayı oldu işte.. Düşünün ki nasıl ama nasıl para kırıyorlar.. Ne büyük holdinglerle alakalı şirlketler geldi yine battırlar... Taksimdeki Arbys kaldı ama. Benim komşum o durumda. Buraya taşındığımda bir cafeydi.Sonra o kapandı başka cafe oldu.Sonra Dragon House oldu o da kapandı, Woks şimdi. Piyasa yer eheh.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: W3r3wolf, 29 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: said: sheref, 29 Aralık 2004 19:42 tarihinde demiş ki: Amacın ne ? :D Dürümcüler simitçilere savaş açmış da, dürümcülerin tarafında bu arkadaş. suck3r! zerglingler kovalasın seni w3r3wolf.... :D
elma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 insanlarda para yok tabi .. ondan simite yükleniyolar. hem ucuz hem pratik[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Biz onların adını deiştik bile.. onlara aç evi diyoruz :)...kimse alınmasın ama öyle bi duruma geldi artık... Bizim buralara uğramaz bile diyodum..Geldi..İlk başta düşündüğüm gibi sadece aileler gidiyodu veya adam kız arkadaşını alıp gidiyodu..Sabahları güzel yiyip içip kalkıyolardı... Şimdi ise günün 24 saati tıkabasa dolu çoğu zaman bi çok abaza erkeğin istilasına uğrayan bi aç evi... Kız kesmek için giden arkadaşlarım var ya.. Böyle bi duruma geldik artık.. Caddede dolaşan simitçilere gelince.. Sabah simitleri sıcakken alırım bi tane kahvaltı yapsamda yapmasamda alırım... Akşam falan almam tabi..O zamana kadar eksoz dumanımı dersin tozmu dersin her çeşit mikrop bulaşıyo.. eee sonuç ne alan memnun satan memnun 2 tarafta gülüyo yani.. bizde oturup eleştirip tebrik ediyoz :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Valla bravo yani..bu sabahata gördüm,derzaman olduğu gibi dolmuş yine. Ama adam yapmış, beslenmeye halkın ucuz olan bakış açısıyla bakarsak simit süper bi olay demiş, etrafı patlatmış.. :)[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 beyler simit değil, gevrek onun adı gevreeek :))[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Aslında en öok üzüldüğüm,Altıyolda boğanın orda bi simitçi vardı tam karşısına simit evi açtılar,yazık oldu adama,kim bilir ne kadar işgaliye parası vermişti adam oraya..Karşısına eşşek kadar dükkan açtılar of of!:([signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Herşey geçen senenin başında beşiktaşta simit evinin açılması ve simitçilerin tek derneğe bağlanmasıyla başladı...[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar