Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ekşide gördüm demin 5 dakika önce başlamış sanırım 2000 oya gidiyor güzelmiş http://strawpoll.me/1266858/ hoşuma gitti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Sumeyyenin timberlandleri girince cilki cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 anketi ekşisözlük açınca chp 1. çıkar elbet. sosyal ortam hele ki böyle entelektüel ortamlar gerçeği yansıtmaz bildiğimiz bir şeyi teyit ettirir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 en tarafsız sosyal medya varmı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yok işte onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 o degilde televizyonu açmasam haberdar olamayacagım ya ilker başbuğnun tahliyesine karar verilmiş diyolar konuyu ben mi açayım remus fln açar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Somon said: o degilde televizyonu açmasam haberdar olamayacagım ya ilker başbuğnun tahliyesine karar verilmiş diyolar konuyu ben mi açayım remus fln açar mı daha verilmedi görüşülüyor ... verilsin hemen konu açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bitmedi bu pasa sevdaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 niye bitsin ortalık daha çok karışıcak işte hatta fetullah gülende gelsin off hepsi gelsin çıksın istanbulda teketek kapışsınlar alan devam etsin bence aynen bak düşünsenize imagine all the people fetullah gülen ilker başbuğ tayyip recep erdoğan hizbullah hepsi toplanmış istanbulda sürekli savaş halindeler biri kaset yapıyo digeri askerle baskın digeri polisle bilmem bişiy digeri domuzbağları abv. ne eğlenceli ps: seeelee trollemiyorum seni ha ciddiyim teketek dedigim yani gelsin hepsi bakalım paşa sevdasından degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 fetoş için kırmızı bültenli arama çıkartıyor AKP liler :) dünya kırımı konuşuyor biz neleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kapismalarina +1. yesinler birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Fetoş kazanacakmış gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bastım fetoya oyu 3kyı geçmiş anket ama yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sanssizsansli said: anketi ekşisözlük açınca chp 1. çıkar elbet. sosyal ortam hele ki böyle entelektüel ortamlar gerçeği yansıtmaz bildiğimiz bir şeyi teyit ettirir en fazla. bu degil eskiden akp li idi eksisozluk bilmeden yorum atmayalim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 patide gündem bölümünde zaten her kafadan insan var o yüzden o bölüm açıldı dskflsdf burada ne yapıyoruz ya yine egomuzu tatmin ediyoruz zaten güvercinle tartışamazsı ki kanatlarını gere gere yürüyerek kazanan yürüyüşünü yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 incdarkness said: sanssizsansli said: anketi ekşisözlük açınca chp 1. çıkar elbet. sosyal ortam hele ki böyle entelektüel ortamlar gerçeği yansıtmaz bildiğimiz bir şeyi teyit ettirir en fazla. bu lol. bundan 2 yıl kadar önce ekşi dediğin yerde AKP'lilerin sayısı CHP'lilerin sayısının 3 katı falandı. Abartısız hertürlü köpek gibi AKP'yi savunuyordu adamlar ve diğer sesleride bastırıyolardı. Bunu bilmeyince "bu" oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 he tamam sen haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ANAP ne olm. DSP olsaydı. çogu yerde dsp grıyor seçime anap nerde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ayrıca ekşide baya bi ara pekeke sempetizanıda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bastım anapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ballar bedeveymiş anapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 "bastım mührü kıratın böğrüne" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar