Gizli Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 uzun vadede zararlı olacağını düşündüğümden bırakmak istiyorum artık bu lanet huyu.bazıları zararlı değil der bu eylem için;olsun ben yine de kurtulmak istiyorum alışkanlığımdan dizimi,dirseğimi,parmaklarımı,bileğimi,sırtımı,belimi ve beni en çok rahatsız eden şey olan boynumu çıtlatıyorum.boyun çıtlatmaya başlayalı 1 yıl civarı oldu. çıtlatma isteğini nasıl azaltabilirim.çünkü o durum oluştuğunda illa çıtlayacak,yapacak bir şey kalmıyor;özel bir hareket yapmasam bile çıtlıyor.önemli olan çıtlama isteğini azaltmak uzun süre çıtlatmazsam eklemler kendine gelir ve bu alışkanlık yok olur mu?yoksa uzun süre hareket etmeyen eklemler tekrar hareket etmeye başladıklarında daha mı çok çıtlarlar? yardım edin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 çıtlama dediğin şey abi eklemlerdeki hava boşluklarının pötürdemesi olayı esasen yapmadığın sürece düzenli de kalsiyum alırsan bir süre sonra o boşluklar kalsiyum vs ile dolar ve ortada bir problem kalmaz kardeşim. biraz obsesif bir durum o istek de. başka şeylere odaklanmalı başka rahatlama metodları denemelisin. tamamen irade ve sabır ile geçebilecek bir sıkıntı. çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 o olaydan hoşlanmayan bir kız arkadaşın olduğunda baya baya azaltıyorsun test edildi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 benim dizler kalça falan çocukluğumdan beri çıtırdıyor esneme yaparken :D geçiyo sonra ısındıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Uzun vadede zararlı değil, devam ;). http://www.improbable.com/ig/winners/#ig2009 Medicine Award kısmı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ya zaten parmaklar o kadar da önemli değil bırakmak istediğim diz ve boyun çıtlatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 aga boyunu saga ve sola yavas hareketlerle yavastan yaparsan bisi olmaz ama dondurmecli yapma ben mesela sabah yataktan kalkip ayagimi yere bastigimda dizlerimden catir cutur sesler gelir picamayi cikarirken de dirseklerden cart cort sesler vs cok takılma yani ama boyunda ani hareketlere girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bilinenin aksine çıtlatmanın bi zararı yoktur. esnetirken zorlayıp bağları koparırsan da senin sorunun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 boynunu çıtlatırken kıramazsın bu arada merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 challenge accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Challenge acce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 oOO OoO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 seigen said: Uzun vadede zararlı değil, devam ;). http://www.improbable.com/ig/winners/#ig2009 Medicine Award kısmı :p şu açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 doktor bi kere ayak parmaklarımı çıtlatmıştı. that feel mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 vala tüm bileklerim parmaklarım belim sırtım çıtlamayan yerim yok diyeilirim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 elimde çıtlatmadığım 4 parmak var, 2 yüzük 2 orta. tavsiyem parmaklar için- parmaklarını incitmen, çatlatman veya bağlarını koparman. ondan sonra çıtlatmayı denersen acıyor zaten o bahaneyle çıtlatmıyorsun bi daha. true story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar