Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OHA

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır bi de gitmeden önce sağ iyi duyuyo sol tıkanık diyodum, solu temizledi sağ çok fena sağır olmuş gibi geldi

http://www.bilgiustam.com/resimler/2013/01/3314_kulak-kiri-mb-83l.jpg
Mesaj tarihi:
Vay üç kağıtçılar bize diyorlar siz bir şey sokmayın diye ama temizlemek için kendileri sokuyorlar. Biz sokar temizlersek ekmeklerinden olacaklar tabiii çok uyanıkmış la bunlar.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Vay üç kağıtçılar bize diyorlar siz bir şey sokmayın diye ama temizlemek için kendileri sokuyorlar. Biz sokar temizlersek ekmeklerinden olacaklar tabiii çok uyanıkmış la bunlar.

Çok ince iğne tarzı birşeyle temizliyorlar, senin bilgin olmadığı için ince birşey sokup temizlemeye yeltenirsen kulak zarının bekaretini bozma ihtimalin yüksek.
Mesaj tarihi:
vakum şart. o çubukla ufak tefek çıkıyor. hatta o çubukla çıkanlara ben oha amma birikmiş demiştim, sdfasdsdf diye güldü doktor vakumla 20 katı çıktı
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

Masakari said:

Çok ince iğne tarzı birşeyle temizliyorlar, senin bilgin olmadığı için ince birşey sokup temizlemeye yeltenirsen kulak zarının bekaretini bozma ihtimalin yüksek.

benim bildiğim kulak kürdanları pisliği iyice dibe itiyor zaten
Mesaj tarihi:
kulak çubuğu zaten kesinlikle kulağın içine sokarak kullanılmaması gerek. Sadece kulak dışı temizliği yapılır kulak çubuğuyla. Zaten ben kulak çubuğundan değil ince iğne tarzı birşeyden bahsediyorum sadece KBB doktorlarının kullandığı.
Mesaj tarihi:
ha gliserin demişken, cuma tekrar gidicem gliserin kullanıp, tam temizlemedi yani ona rağmen baya baya güzel oldu ya. iltihapın atılması gibi zevkli bişey çok keyifli
  • Yeni Oluştur...