WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kulakları temizlettim, sağır yaşıyomuşuz sdfgasd çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yan odadaki mouse click sesi bile net duyuluyo çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 papiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 video koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 o kadar fark edıyor mu cıdden ya? bi de bi kere temizletince her sene temizletmek gerekiyormuş diyollaaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yaşamayan bilmez anlayamassınıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olm seksten bile daha iyi, yok böyle bi rahatlama mutluluk huzur gerekmese bile her ay temizletirim o kadar iyi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 caps ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hayır bi de gitmeden önce sağ iyi duyuyo sol tıkanık diyodum, solu temizledi sağ çok fena sağır olmuş gibi geldi http://www.bilgiustam.com/resimler/2013/01/3314_kulak-kiri-mb-83l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Kulak ve gözde öyle bir durum var cidden. Müdahale yapılana kadar duyamadığını ya da görme kaybı yaşadığını fark etmeyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 nasıl temizlettin vakumlama mı yaptırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 napıyo ki doktor temizliyor mu öyle sivri bişiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 resimdeki gibi bi çubukla ufak tefek çıkardı sonra vakum direk, neler çıkıyo neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi ben gece ossuruk sesine bile uyanıyorum temizletmeyi de istiyorum ama uykum mahvolmasın bu sefer de iyice? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Vay üç kağıtçılar bize diyorlar siz bir şey sokmayın diye ama temizlemek için kendileri sokuyorlar. Biz sokar temizlersek ekmeklerinden olacaklar tabiii çok uyanıkmış la bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ya ben en son KBB doktoruma gittiğimde o ince iğne gibi şeyle temizledi sadece, vakum yapmadı. Vakum olayının çok etkili oldugunu biliyorum ya ondan yaptırmak lazım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Masakari said: Vay üç kağıtçılar bize diyorlar siz bir şey sokmayın diye ama temizlemek için kendileri sokuyorlar. Biz sokar temizlersek ekmeklerinden olacaklar tabiii çok uyanıkmış la bunlar. Çok ince iğne tarzı birşeyle temizliyorlar, senin bilgin olmadığı için ince birşey sokup temizlemeye yeltenirsen kulak zarının bekaretini bozma ihtimalin yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 vakum şart. o çubukla ufak tefek çıkıyor. hatta o çubukla çıkanlara ben oha amma birikmiş demiştim, sdfasdsdf diye güldü doktor vakumla 20 katı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 JestersTear said: Masakari said: Vay üç kağıtçılar bize diyorlar siz bir şey sokmayın diye ama temizlemek için kendileri sokuyorlar. Biz sokar temizlersek ekmeklerinden olacaklar tabiii çok uyanıkmış la bunlar. Çok ince iğne tarzı birşeyle temizliyorlar, senin bilgin olmadığı için ince birşey sokup temizlemeye yeltenirsen kulak zarının bekaretini bozma ihtimalin yüksek. benim bildiğim kulak kürdanları pisliği iyice dibe itiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 öyleymiş baya bi itmişiz sokmayın çubuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kulak çubuğu zaten kesinlikle kulağın içine sokarak kullanılmaması gerek. Sadece kulak dışı temizliği yapılır kulak çubuğuyla. Zaten ben kulak çubuğundan değil ince iğne tarzı birşeyden bahsediyorum sadece KBB doktorlarının kullandığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Çok canım çekti ya. Gidip temzletmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gitmeden önce 3-4 gün gliserinle yumuşatın kirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ha gliserin demişken, cuma tekrar gidicem gliserin kullanıp, tam temizlemedi yani ona rağmen baya baya güzel oldu ya. iltihapın atılması gibi zevkli bişey çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 canımı çektirdiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar