Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirbistan Lovefest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sırbistanın özelliği erkeklerinin uzun boylu, yakışıklı ve en az bizim kadar apaçi olmaları.

sırbistan milli takımıyla yarışıyosunuz bir nevi.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

imamizer said:

ben gidicem ama tek olmaz. sıçmaya falan giderken cüzdanı telefonu emanet edecek adam lazım bana.

Bak gelirim wing man olamazsan adam gibi, orada 1 burada 1 posta olmak uzere bi temiz dalarim sana

çok net karı kız oldu mu satarım şimdiden söyleyim. kolumdan çekiştirme olm şunu da bana yap diye. move along citizen çekerim valla.
Mesaj tarihi:
ya sen gel.

zaman kısa öyle yazmalık kur yapmalık bi olay yok. 2 alkol alıp direk yanaşıcaz kızlara dans mans öpücük elleme derken hoop çadıra. koordineli çalışıcaz rıdvan, alan kontrolu uygulucaz. o 2m abilerden sorun çıkaran olursa sen rolünü oynucaksın işte. racial açıp esnaf dayağı atıcaksın. ilk gün uçaktan iner inmez sana ele oturan iyi bi sopa arıcaz.

ben diplomacy kasıcam "i m sedat pekers nephew" falan diicem. "woaw! woaw! gentlemen lets have some civilization here..." falan da derim. merak etme sen.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ya sen gel.

zaman kısa öyle yazmalık kur yapmalık bi olay yok. 2 alkol alıp direk yanaşıcaz kızlara dans mans öpücük elleme derken hoop çadıra. koordineli çalışıcaz rıdvan, alan kontrolu uygulucaz. o 2m abilerden sorun çıkaran olursa sen rolünü oynucaksın işte. racial açıp esnaf dayağı atıcaksın. ilk gün uçaktan iner inmez sana ele oturan iyi bi sopa arıcaz.

ben diplomacy kasıcam "i m sedat pekers nephew" falan diicem. "woaw! woaw! gentlemen lets have some civilization here..." falan da derim. merak etme sen.

beyler burası kastıysa meğseğneye geçseniz..
Mesaj tarihi:
beyler sirp erkeklerini tanrilastirmissiniz da yok boyle birsey. en azindan gecen sene sirbistan'a gidip gordugum kadariyla kizlari guzel fakat erkekler ortalama slav tiplerdi.
tomorrowland, sensation ya da kazantip ayarinda zaten degildir ama bi efes pilsen one love gibide sacma olacagini sanmiyorum.
Mesaj tarihi:
olm bak hype kokusu alıyorum. yol yakınken otobüste koltuk aralarına hızlıca sıkılan parfümden sıkın bitsin.

oraya gideceksiniz etkinliğin girişinden sonra hep bir target lock arayışı olacak. sevişemezseniz adeta üzerinize gelicekler.

. hahaha demek lovefeste gitti hem de sevişemedi mi
- evet abi artık nasıl ezikse
. hem de sırbistan mı loaohalla
- haahahah
sen- :(

kendinizi sensation white tier yapmayın abi
  • Yeni Oluştur...