Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yeni bir iş bulayım ondan sonra ayrılayım diyordum ama dayanamıyorum artık yarın ayrılıyorum bakalım nasıl olacak yıllardır çalışıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 is bulmadan is mi birakilir manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bende onu derim ve uygulardım ama şuan yok yani 1 aydır iş arıyorum bulamadım ve dayanacak gücüm de kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 İş bulmadan iş bırakanların sonu hep TSK olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 iş bulmadan iş bırakma, işsizken iş bulmak daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Kendini kovdurt tazminat al bari. Şu ortamda iş bırakma ne derece tartışılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sen bana bakarsın senko 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 TSK ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 haa askerlik sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Wolas said: sen bana bakarsın senko 8-) bakariz bebeyim, gel evimin kadini ol yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yok ben almayım tsk ya 1 kere girdim bir daha girmem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 tsk'de çalıştım 6 ay, tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Wolas said: bende onu derim ve uygulardım ama şuan yok yani 1 aydır iş arıyorum bulamadım ve dayanacak gücüm de kalmadı abi onlar seni kovsun yani sıkıntı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 1 maaşı yatırmadılar. 2. de yatmazsa ben de istifa ederim heralde. ya da spora falan giderim gezerim, arada boşluk bulunca işe de bakarım. bi umut para verirlerse diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 git tayyip babana yalvar, geri alsın seni köprüye asdf de bir hata yaptık, özür dilerim uzun adam :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 is birakma konusunda top sahibi olmayan arkadaslar birer doz fight club alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 çok özendim şimdi. keşke ben de edebilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 3 aydir istifa edicem bende. Bir turlu olmuyor. Paraya ruhumu sattigimdan yemiyor. Bu vesileyle sokayim boyle duzene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 senko said: TSK ne lan? Senin daha en az 3-4 yilin var yoklamaya filan dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 2017 haci kafam rahat. ki o ara bi doktora patlatirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben de bırakcam işi ama bizim patron baya bi müslüman kovmak diye bişey yok kitabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sen birak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 nasıl bırakcam gidip iş arkadaslarıma falan veda mı edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 abi gidiyorsun patrona boyle boyle ben birakmak istiyorum diyorsun istifa dilekcesi yaziyorsun duruma gore seni belli bir hafta tutuyorlar, tutmalarini istemiyorsan tazminatini odiyip, muhasebeden de alacagi yoktur veya alacaklari sunlardir yazili kagidi alip cikiyosun en zevklisi de veda maili yazip herkesi bcc'ye koymak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 istifa dilekçesini noter onaylı falan istiyorlarmış bide öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar