Seperate Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bugün kıtkıt bir sesle uyandım dedim noluyoruz, bizim kedi başımda ,ağzında birşey varmış da onu çiğniyormuş gibi kıt kıt dişleri gıcırdatıyor ,ağzını kontrol edebildiğim kadar baktım birşey yok gibi ama çenesinde birşey rahatsız ediyor ? Diş değiştiriyordu bu aralar onla alakalı birşey mi vetlik bir durum var mı ,götüreyim mi hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Benim ki bazen kusmadan önce kıtkıt sesler çıkartıyor. Sürekli tekrarlıyorsa veterinere göstermekte fayda var ama endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Diş değiştirmek ne demek yav? Bizimki hiç değiştirmedi daha veya değiştirdi de biz mi farketmedik acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 süt dişini döküyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Benim babam da gıcırdatıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar