Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bu site ile sıkıntı mı son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Türkçe bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 turktorrent.eu turktorrent.cc sitelerinden erişiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 eu de girmedi de cc girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 üyeliği olan var mı burda, yardım lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 bişi soracağım, privite tracker niye arıyor insanlar? Public daha geniş değil mi? Bir de türk privite torrent şeylerinin diğerlerinden farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ben üyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ShadowFax said: bişi soracağım, privite tracker niye arıyor insanlar? Public daha geniş değil mi? Bir de türk privite torrent şeylerinin diğerlerinden farkı ne? türkçe dublajlı belgeseller falan bulunmuyor publicte. birisi rica etti bir kaç bir şey indirmem gerekiyor türkçe o yüzden lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 söyle bakayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 aaa mesela Uçak kazaları Raporu falan var mı oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ShadowFax said: aaa mesela Uçak kazaları Raporu falan var mı oralarda? National Geographic Ucak Kazasi Raporu DVDRip DiVX TR-DUB - BOXSET 25 gb kaynak yok diyor ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Ne iyiymiş. Boxset ise satılan bir şey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 aa lan ben de mankind türkçe arıyorum, bakın bakim var mı seederlı türkçe adı da insanoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Llama said: söyle bakayım ben biri akıl verdi mail ru da buldum ordan indiriyorum şimdi, download bitsin çalışmazsa ö.m. atayım. tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Birde para istiyorlar utanmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Bu tracker olayı ne? Yıllardır kullanıyorum torrenti, tracker eklemeyi geçen yaz bir arkadaştan öğrendim. Private'lar nereden bulunuyo? Bir de bu işin güvenlik tarafı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 anneciğime türkçe dublajlı filmler lazım ya. bu turk torrent de paralıymış iğrenç bir yere benziyo hayatta vermem. mail ru nasıl oluyo aradım da anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 mail ru da direk arayınca çıkıyor bazı filmler, bazılarını da şöyle buluyorsun film izleme siteleri upload eiyor ama saçma sapan adlarla oluyor hajhdf şeklinde, film izleme sitesinde filme tıklayıp mail ru linkini buluyorsun sonra link üzerinden download yapamana yarayan bir siteye linki yazıp dümdüz indiriyorsun. şimdi indirmeye çalışıyorum öyle de baya yavaş iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Arena mı ne vardı ona bakıyorum Türkçe torrent'ler için genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 aynen arena var yillardir kullaniyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 oha benim silinmiş acc arenada ... davet atin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 leechturk kullanıyorum ben turkce içerik için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ohoo cevap bile veren yok herkes başka kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Kes bebe sen yanlışı interstellar konusunda yaptın o yüzünden KES soru hakkın yok artık senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ShadowFax said: bişi soracağım, privite tracker niye arıyor insanlar? Public daha geniş değil mi? Bir de türk privite torrent şeylerinin diğerlerinden farkı ne? Türklerdeki takıntı, paylaşımlarını hep private, özel, sadece kendilerine has yapmak (bi de videolarda KOCAMAN harflerle isimlerini yazarlar). 10 katı daha kaliteli videolar hazırlayan yabancılar ise public paylaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar