sehzade Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Merhaba arkadaslar , vokal + gitar ını üstlendigim grubumun konusunu acayım dedim sonunda . Elimizde bir beste var suan ki asagıda paylasacagım , yorumlarınızı bekliyorum . https://www.facebook.com/YoldaTR?notif_t=page_new_likes ( niye yolda diye gülmeyin anlamı var bizim için ) http://www.youtube.com/watch?v=HQEXhVLpZ_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 össye kasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 çok geç mezun olcam la yakında üniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ya sonra böyle işte hevesini kırıyorlar insanın üreticilik azalıyor vs deniyorda, sizi kırsak, bir sonrakini değerlendirsek :) kendi adıma beğenmedim, diğer arkadaşları bilemem, saat çok geç neden beğenmediğimi yazardım ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sehzade said: çok geç mezun olcam la yakında üniden O zaman kpss ye kasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 cemiyette pişiyorum'a benzettim biraz ama tavır konusunda o kadar keskin değil. beğendim ben. devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sozler olmasa fena degil gibimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 abi sözler cok saçma oldu onun farkındayım zaten ama biraz temaya uysun diye onada üsendim falan gibisinden :D cidden o niyetle yaptım yoksa üşendim lan işte x3 den kaliteli bisi beklemek olmaz , ilerki bestelerde göstercem umarım sözyazarlıgımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 aklıma karnından konuşan kuklacılar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar