Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hayati boyunca turk kizlariyla muhatap olmus birini klasik bir rus kiz azcik alkollu ortamda 10 dakkada asik eder kendine. cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Elimi ayağımı tittrettiniz lan. Bende özendim, hakikaten iyi insanlar ama tabi kimin ne olduğu tanıdıktan sonra ortaya çıkar. Dünyada 30-40 ülke gezmiş, romanya da 8-10 sene yaşamış bir abime takılmıştım 1-2 sene önce. - Ağabey, ben ukraynalı ya da rus falan bulursam sen gidip ister misin? - İstemem oğlum, kusura bakma. Mahallenin abazalarını sevindirmene göz yumamam. Bu da böyle bir anımdır (no offense)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sokakta carsaf giydirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 abi türkiyeye getirdiğiniz rus hatunu sokağa salmayın, gerekirse eve falan zincirleyin yani, ama salmayın sokağa. salınır mı olm öyle hatunlar burada soğaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 axedice said: Şorme istisnadır o canını sıkma sevgili arkadaşım. Peki canciğer karşim nereden buldum demiştin? HOHOHOHO AÇA BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Rusyaya taşınıp pişman olan, nerde memleketimin kızları diyen biri var mıdır diye düşünmek istedim ama o bile olmadı, hayalimde bile gerçekleşmedi... Görsel malzeme konusunda çok geri kalmış topic bu arada, tat vermedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 abi ben cok seytani yollar kullandim stk lar uzerinden sizdim ortama. hayatta tarif etmem abuse etmeye cok musait. siteler var bir suru herkes oyle buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Özel mesaj sistemi bu yüzden var şormeciğim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 asdasdas siz gelmeyin lan ayılır demiş olm adam açık açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 napmış rusları mı heklemiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 görsel olarak geri kaldı topic diyenler olmuş diye hizmette bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bu cok ekstrem geliyor ya abi. degil iste. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 oktay abinin esi bundan guzel mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 jacabo said: asdasdas siz gelmeyin lan ayılır demiş olm adam açık açık ahahahhhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 slav iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 şu ukrayna'da iç savaş falan çıksa da sağlam bi göç gelse güney illerimize falan http://pixel.nymag.com/imgs/daily/intel/2012/01/20/20_mrburns.o.jpg/a_560x375.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben rusum bence. rusyaya gidersem çok iyi uyum sağlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 moncici said: şu ukrayna'da iç savaş falan çıksa da sağlam bi göç gelse güney illerimize falan http://pixel.nymag.com/imgs/daily/intel/2012/01/20/20_mrburns.o.jpg/a_560x375.jpg millet canı derdinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben de altın yükselsin diye bekliyorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 savaştan kaçan ukraynalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 istanbulda savas cikartir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Kardeş hala bilgi vermiyorsun. Şorme şorme dedik bağrımıza bastık, bağrımız kan ağlıyor kadınsızlıktan =/ hapistekadınsızlıktançıldırdım.flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 KingV said: savaştan kaçan ukraynalılar oha gerçekten şaka sanıyodum bunu, böyle haber yapacaak kadar soysuz insanlar da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 mmmmhhhh savaştan kaçıp ülkemize gelen ukraynalılar mmmmhhppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Fransuxa said: neyse kermit geldi sonra knşrz AHAHAHAHAH şuna çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar