downwhereiam Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paticiğin fitness müdavimleri bir el atsın şu işe.Ev tipi ağırlık sehpası arıyorum.Çok fazla seçenek var ve sehpaların net ağırlığı benzer olmasına rağmen fiyatları değişken.Activa ac 670 çok övülüyor ama satan bir yer bulamadım daha.Sizin önerileriniz neler ? activa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Marcy marka weight benchler iyi, eskiden decathlonda satılıyordu. Öyle uyduruk ucuz şeylerden değil, eli yüzü sağlam düzgün, squat yapılacak yeri de var, benchte falan da altında kalınmaz, sağlam yani. Tavsiye edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 5 parça zigon al desek almazsın, ağırlık sehpası diyince hemen atlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Magzada oyle evde boyle duruyor. http://a1303.hizliresim.com/17/3/kqbbu.jpg Not: benim degil foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Eleman kendini garantiye almis. Kaldiramazssam yataga dussun, ehie hiee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bir üstteki caps deki gibi sehpam var. çok kullanışlı tavsie ederim. ama fakir odası ise sıkıntılı olur daraltır baya. geniş odaya kurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Eve bu tarz spor malzemesi alanlara hep sunu soylerim. Secerken elbise asmaya en uygun modelini secin cunku bir sure sonra ancak o ise yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 şu tip çok yönlüler 2, 3 bin lira en az bayılmayacaksan hepsi çöp. ne kadar paran ve alanın var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Ustteki fotoda dusunsene agirlik calisirken birisi cekmeceyi aciyor donk! diye kafana kafana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ben cable almak istiyorum bodruma, life ın ürününe 18k fiyat cektiler . hay bin kunduz. ikinci el bulsam aslında cok super olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 hunty said: Eve bu tarz spor malzemesi alanlara hep sunu soylerim. Secerken elbise asmaya en uygun modelini secin cunku bir sure sonra ancak o ise yarayacak. Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar