Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bizin köyde olsa kovarım herifi böyle köylü mü olur lan yürüsün gitsin cihangire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 gerçek olamayacak kadar iyi Türkiye için ama ses montaj gibi ve yönlendirilmiş belli, yeteneklidir çok iyi heykel yapıyordur belki ama var bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ciain eli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 olm gerçek değil bu galiba deneme yayını yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bu adam bu topraklara fazla. Kozmik piyango vurmus abiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 adam farketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 köylü virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 olayı ne adamın? izlemeye çok üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 şu kredi borcunu bitireyim ben de bu adam gibi yaşayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bi kaç tahta alsak ölünce dünyanın parası eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 razzo said: En çok kıskandığım ve takdir ettiğim insan tipi. Kaçımız kendimizde aynı cesareti bulabiliriz ki... Bu kişilikte olanlarla günlük hayatta dalga geçiyoruz, ama bu adama belgesel tadında video çekmişler diye takdir ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Anadolu Üniversitesi’nin televizyonu TVA’nın zamanında yapmış olduğu deneme yayınından kaydedilmiş ve YouTube üzerinden ilk olarak Konya Turistik adlı bir kullanıcı ve daha sonra da bir çok kullanıcı tarafından bilgimiz dışında paylaşılan Ben de Köylü Ekrem’im belgeselimizin konusu ve kahramanı sevgili Ekrem Abi’nin son dönemde yaşananlarla ilgili söyleceği bir iki sözü var. Benden iletmemi istedi; özellikle övgüleri hak etmediği kısmına katılmadığımı kendisine de söylediğim halde ona saygım ve sevgim gereği gönderdiği mesajı noktasına virgülüne dokunmadan gönderdiği haliyle sizinle paylaşmayı görev bilirim. Sevgiler Güray Varol ------------------------------------------------ "Tanıdıklarım beni arayıp bilgilendirdiler açıklama yapmak zorunluluğu duydum. Söz konusu görüntüler Anadolu Üniversitesi ve öğrencilerinin ürünüdür. Medya için yapılmamıştır. Ekipten hala görüştüğüm Güray Varol’a akademik çevrede kalması koşulu ile olur demiştim. Yaptıklarım halkın huzuruna çıkacak kadar iyi değil, birer denemeydi. Anadolu Ünversitesi'nin ve benim haberim olmadan iyi niyetli olduğunu düşündüğüm birileri tarafından internete koyulmuştur. Rahatsızım. Utandım, yüzüm kızardı ve uyuyamadım. Önce heykeltıraşlardan, sonra halkımdan özür dilerim. İşlerim, heykel değil, ’heykel denemeleri’’dir. Bilinsin. Hak etmediğim övgülerde bulunmuş, lütfetmişsiniz. Teşekkürler. Hak etmediğim övgünüzü alıp, kabul edersem, size borçlu kalırım. Bu Film bende yok. Bana bu film verildiğinde istemedim’’ben zaten o avareyi tanıyorum, filme ne hacet’’ demiştim. Hiçbir denememde imzam yok. Benlik derdinde değilim. Benim, güzel insanlarımla bağlantım, sunmaya çalıştıklarım, basit işlerimdir. Benden size bir hediye.(hediyenin kötüsü olmaz, lütfen kabul edin) Adımla ve rahatsız edici görüntümle sizi üzmek istemezdim, özür dilerim. Olgun bir insan Başhekime o cümleyi kullanmazdı. Meraklısına: Şu anda: Günde ortalama doğaya yüküm Elli Türk Lirası, Elli Liralık iş üretmeye çalışıyorum. 50-50=0 Hesap ortada. Yanlışlarım doğrularımı götürdü. Geriye kalan kocaman bir sıfır. Evet; hak etmiyorum. Önce insan olunur sonra sanatçı. Saygılarımla; Ekrem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 dergaha talebe kabul ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 kaynak: https://www.facebook.com/guray.varol.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 adam nirvanayi bulmus abi otesi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 köyde bulmak kolay, bizim gibi istanbulluların çektiğini kimse çekmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar