Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mimari anlamda kimsenin formu algılayabileceğine inanmıyorum, en azından bir resimle. bu sorgulansa dahi pek yararlı olacağına inanmıyorum başka her türlü eleştiriye açıktır ki ne söylebilir ki bunun hakkında bilmiyorum da. sadece insan projemin maketini yapacağım diye 26 saat ugraşınca, değerli oluyor onun gözünde :) göstermek istiyor sanarsam. malzeme: 4 bristol 50x70 4 a4 kalın karton kırmızı 2 a4 kalın işlemeli karton siyah 2 kırmızı a4 asedat kağıdı 1 M siyah asedat kalemi 6 kürdan 1 geniş ağızlı black marker 2 tüp en büyük boy peligon 2 2mm mukavva 50x70 maket bıçağı bol bol bol...sabır : ) bolca nescafe...[signature][hline]well you know, life is something like that.[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 26 Aralık 2004 05:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 göz anlasın...[signature][hline]well you know, life is something like that. [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 26 Aralık 2004 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 çizimden birşey anlamadım. belki "şunu anlatmayı istedim" gibi birşey söylesen daha iyi yorum yapabilirdik "evet bu olmuş" gibi şeyler. ama koyduğun resimlerden tek yapabileceğim yorum renkler hakkında. renkler çok uyumsuz olmuş. tezat oluşturmak istiyorsan bile daha keskin renkler tercih etmen daha iyi olurdu. beyaz-cyan-kırmızı çok uyumsuz, gözü yoruyor. üstteki resmin sol alt kısmındakinde siyahla kırmızı birbiriyle iyi uymuş. gölgeler ve derinlik hissi çok başarılı. alttaki resme bakarsam, çok karman çorman bir şekil olmuş. eğer amacın buysa, başarılı olmuşsun diyebilirim :) edit: sonradan bi resim daha koymuşsun. hoşuma gitti bu resim. ancak bir iki yerde boşluk farkettim, bilinçli bir boşluk mu bu (sanki çok anlarım da :-P ) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Aralık 2004 06:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 boyle abstrakt calismalarda sanatcinin ne oldugunu soylemesi degil izleyende yaptigi cagrisidir onemli olan. en azindan ben bu sekilde bakarim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Olmamis bence. Repetition ve transformation var ama cok randomized duruyor, bir kural kullanmadan rastgele atmissin gibi o bantlari mikado oynar gibi. Yapinin bir amaci oldugunu sanmiyorum, abstract birsey olsa gerek ama gozume hos gozukmedi sahsen benim. Hocalarin begenebilir tabii uzerinde ugrasilmis bir model oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mimari anlamda eleştiri beklemiyorum çünkü tek resimden projeyi anlamanıızı beklemiyorum. rast gele değiller. yapının bir amacı var. teşekkürler : )[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mimari bir projeye nasil bir elestiri bekledigini pek anlamis degilim acikcasi :0) Fotograflara elestiri beklemiyorsun herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Anladigim kadariyla golge Yarattigim mimari form yapinin islevini ve boluntulerini gizliyor diyor? Projesini bilmeden yorum yapiyorum.. Eger böyleyse ve yorum istiyorsan, bu yapinin planini ve kullanim semasini bölüntüleriyle beraber verirsen daha net anlasilir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Golge-i_Khan, 26 Aralık 2004 05:03 tarihinde demiş ki: mimari anlamda kimsenin formu algılayabileceğine inanmıyorum, en azından bir resimle. bu sorgulansa dahi pek yararlı olacağına inanmıyorum başka her türlü eleştiriye açıktır ki ne söylebilir ki bunun hakkında bilmiyorum da. demişim zaten ziyan bir insanım işte gerçekten ne yazılabilir ki : ) her nevi maket tekniğine açığım orası ayrı[signature][hline]well you know, life is something like that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bişey anlamamış bulunmakla birlikte nasıl anlamamızı beklediğini de anlamadım ? ayrıca neden resimi yan koyduğunu da...[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eeeööööö eeeee.... olmamış.... Nesi maket bunun yahu? bunca yıllık maketçiyim, böyle yoğurt kabı görmedim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kritik yapamıyoruz, anlayamıyoruz da, takdir de edemiyoruz. ne yapalım? kitliyip sticky yapıyım ben bunu herkes baksın gitsin sonra.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bir tane de kesit koyalım... plotter çizgileri, kesinleşmiş olanlar. el çizimleri ise kesinleşmemiş olanlar. [signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar