yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 fenn said: Ilk başladığımda 3-5 senelik adamın maaşını aldım. Hiç stajyer olmadım. Ana bacı karıştırmadan küfür ederseniz sevinirim Bize ne abi senin kazandığın paradan ki sana küfür edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 base pay tablosu bu, bizdeki brut yani net degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 fenn said: Ilk başladığımda 3-5 senelik adamın maaşını aldım. Hiç stajyer olmadım. Ana bacı karıştırmadan küfür ederseniz sevinirim başladığın zamanki asgari ücretin kaç katıydı? öyle orantıla bize de küfürlerimiz ajdar seviyesinde mi camfrog sönmez seviyesinde mi olacak ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 7senelik adam maaşı ve asgari ücretin 3 katı yaklaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 palantir hem ismi hem ücretiyle gönülleri fethetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 fenn said: Ilk başladığımda 3-5 senelik adamın maaşını aldım. Hiç stajyer olmadım. Ana bacı karıştırmadan küfür ederseniz sevinirim Ben de öyleyim de 3-5 senelik adamın maaşı bile benim Almanya'da stajyerken aldığım maaşın yarısından azıcık fazla olunca insanın morali yine bozuluyor kardej. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 miyaw33 said: Harbiden en boktan Stajı aranızda ben yapmışım. Urfa Ceylanpınar TİGEM de yapmıştım. 35 gün günde 24 saat çiftlikte kaldım. Sabah 6 aksam 8 hayvan tedavi etmekle uğraşıp gecede 2-3 doğuma girmiştim veteriner olarak. Hayatımın en pis boktan ayı idi. Ne güzel ofiste staj yapıyorsunuz bide paramı istiyorsunuz. Nick-meslek uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 7k $ veriyorlar da SSKnı ödüyorlar mı? SSK önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Boşver SSK yı sen mayıştan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar