lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yeni üye olduğum Plusfitness üyeliğimi devretmek istiyorum çünkü şu an kaldığım yerden ayrılmam gerekiyor ve salona gidemeyeceğim Yer cevahir alışveriş merkezinin hemen arkası. temiz bir yer, Çok büyük değil ama uyduruk salonlardan değil belli bir standartı var. Üyeliğim 04.02.2014 de başladı ve 04.08.2014 te bitiyor. yani 7 aylık. ben 750 tl ye üye oldum ve 600 tl ye birine devretmek istiyorum (50 tl devir parasını ben ödeyeceğim ve ödemelerde kolaylık yaparız) eğer düşünürseniz beraber salona gidip devri yapacağız ilgilenenler öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 nasıl 7 ay oluyor mart nisan mayıs haziran temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 pardon sözleşmede yazmasada 6+1 ay yani 7 ay, bi numara yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 sözleşmede neden yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yazıyodur abi bendeki fotokopi çıktısı bana bi ay ekstradan verildi asıl sözleşmede yazıyodur zaten salona gidince devredilirken herşey görülür onaylanır ona göre yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 salon ile konuş masraflar için %x kadar kesip iade etsinler geri kalanı yoksa tüketici hakkımı kullanıp dava aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Niye senin tüketici hakkını kullanıyor ki? Kendi tüketici hakları da yeterli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yok benimkini kullansın torpilliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Cevahirin kosesindeki kontorlu calisan mekan mi bu? Greens'in yani? Yoksa obur taraftaki gokdelendeki mekan miydi? Kontor olayi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kontörlü değil ya benimki, ama evet öyle bişeyler varmış benimki sınırsız istedgn kadar git ya o tüketici hakkı cartı curtu uğraşıcak durumum yok taksitle öderim diyen varsa onuda hallederiz gökdelendeki değil diğeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 olm denetçi siz misiniz biz miyiz, ne biçim sorular sormuşsunuz adama ahah şüpheci yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 espor yapın abi gym ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar