Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Askerlik tecil edilirken vesikalık siteniyor ya, onun yerine biyometrik versem olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Zaten gittiğin yerde de çeken askerler / kantin oluyor genelde 5-8 tl arası birşeydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Ya bir de şu var, şimdi benim ikametgah beşiktaşta illa halıcıoğlundaki yere mi gitmem gerek ? Yorumları okudum ekşisözlükte imkanınız varsa başka yere gidin diye ağlamış herkes, var mı öyle bir imkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 istediğine gidebilirsin. sana kütüğündeki askerlik şubesini soruyorlar, yakınsan eğer ona yönlendirmek isterler. değilsen istediğine gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Kütük Erzincan'da :D Doğum yeri Bursa, İkametgah Beşiktaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 biyometrik vesikalık pasaport harici bi yerde kocakafalar gibi gorunmeni saglayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Aramızda kalsın zaten kafam büyüktür :D edit: Biyometrikte de tam bir Rus savaş suçlusu gibiyim, askerlik zamanı geldiğinde resme bakıp direkt alengirli yere yollayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Sabah 7 de uyandım, 7:50 civarı gibi Halıcıoğlu Askerlik Şubesindeydim. Oradaki doktor hasta olduğu için aile hekimine gitmem gerekti, aile hekimliği kaydım olmaması falan gibi nedenlerle işim biraz uzadı ama talihsizlik. Aile hekimindeyken yapılan kazaklı, kotlu ve botlu kilo ölçümü sonucu TSK bana 2 kilo fazlan var dedi :D Şimdi merak ettiğim kilo fazlası kontrolleri olduğu sürece yurtdışına çıkış, orada okuma etme gibi işler nasıl oluyor? Yurtdışında mastera gitme planlarımız vardı da patlamasın onlar? edit: Erken giderseniz sıkıntı yok, kalem götürmeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Ben fotoğraf götürmüştüm ama direkt oradaki kız webcamden kendi çekip evraklara ekledi. Vesikalık? dedim, gerek yok dedi. Çatalca askerlik şubesi, en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar