Feamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Aradım ama başlık bulamadım, neyse, bilenler bilir kendisi halk tv de program yapıyordu, ve 2 haftadır da ortalarda yoktu, bu gün ne olduğunu ararken, sokak tv de programa başlayacağını öğrendim ve halk tv eğer düşündüğüm şeyi yapmış işe chp nin kalibresi konusunda yaptığımız yorumları maalesef yine haklı çıkartmışlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen son programları izleyince zaten anlaşılıyor malesef durum bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Feamer said: halk tv eğer düşündüğüm şeyi yapmış işe chp nin kalibresi konusunda yaptığımız yorumları maalesef yine haklı çıkartmışlardır... CHP'nin "kalibresini" Halk TV'ye bağlamak leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 nolmus, kilicdaroglu arayip kovdurmus mu adami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 postal kafalı ulusalcılar derdim ben chp değilde, ayrıca yaşar hocanın chp mazisinide unutmamak lazım sağ fikirlere alerjili kitle var halen partide. Yaşar Nuri Öztürk sokakTV de çıkıyormuş programa netden yayını varmı bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 adam midesindeki kistten kemoterapi görmüş ondan dinleneyim falan demiş olmasın? zayıflamış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yaşar nuri daha iyi bir teklif alamazmı daha iyi para ? neden hemen olumsuz bir düşünce içindesiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 olabilir, konuyu açarken yazmadım ama halk tv sitesinde ve program akışında hiç bir güncelleme yapmamakta ısrar ediyor, chp meselesine gelirsek, bu adam geçmişte partiye çok fazla oy kazandıracak ve daha iyi muhalefet yapmalarını sağlaycak bir adamdı ama chp içindeki çapsızlar sayesinde durum ortada, bu güne gelirsek chp ile özleşmiş bir yapıdan hiç bir açıklama yapmadan bu çapta bir adamın ayrılmasının partiye zarar vereceği de ortada ama klasik chp zihniyeti ile önemsemeden, üşenerek 1-0 olsun bizim olsun kafasında takılarak, söylemlerinizi haklı çıkartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 dün yazacaktım ama keçi idi centordu arada kaynadı, neyse yaşar nurinin kanaldan ayrılması program formatı ile alakalı gibi duruyor ama bu benim sitemlerimi yine boşa çıkarmıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar