Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max 800 TL'ye Telefon


Dartanian

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php
http://www.bimeks.com.tr/urun/137464/sony-xperia-m-white.aspx

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php
http://www.bimeks.com.tr/urun/128130/nokia-lumia-520-black.aspx

Piyasanin f/p lideri bu iki telefon bence, Android ve Windows Phone cok farklilar ama, hangisi sana daha cok hitap ediyorsa.

Lumia soyle:

GERGE said:

http://forum.paticik.com/read.php?7,6896304,page=1

Yukardaki elestiriye eklenenler sunlar: Birkac browser geldi, ama hala Chrome yok. Call and SMS Blocker geldi. Kamera daha saglam oldu. Notification center ve app folders gelidi. Market biraz daha gelisti. Data kontrolu gelisti.

Modele gore performans cok desmiyor, en alt model ile Krait ile geliyor ki bu WP8 icin fazlasiyla yeterli. Degisen tek seyler ekran kalitesi, pil omru ve kamera kalitesi. Microsoft iyi yapmis bu acidan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lumia 520 almaı tavsiye etmem, takılıyor, bazen donuyor, bazen yandaki açma tuşuna basmama rağmen açılmıyor 1-2 kere denemek lazım, tuşda bir sorun yok şu ekrana çfit tıklayıp açma muhabetinide deniyorum, yandaki tuşuda deniyorum bazen açılmıyor 10-15 saniye denemek lazım . Browseri kötü, explorer u da denedim, başka browserlda denedim.

Yani akıcı bir netde dolanma imkanı sunmuyor, eksisozluk de mesela 1000 sayfalık başlıklarda,800 sayfaya gitmek istediğinde yüklemiyor donuyor.

4 aydır kullanıyorum. Browser performansı kötü.

S3 demişsin yukarıda s3 de kullandım o fiyatı vermek mantıklı mı şu aşamada bilmem ama, luima 520 ye göre çok çok daha iyi bir ekranı ve browser perfomansı olduğunu söyeleybilirim.

Black güncellemesi ile birlikte dahada yavaşladı browsing.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lumia 520 in peformansı, muadilleri içinde mantıklı durabilir. Ama bazen netde denk geliyor işte s3 le kıyasşamışlar veya iphone 5 veya 4 ile, bir iki sayfa açıyorlar aynı anda yada işte oyun açıyorlar bakın iyi deniyor.

Alakası yok, uzun süreli kulanımda 520 nin tırt olduğu ortaya çıkıyor yani üst modellere göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...