Chastor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şu anda en ucuz nerede oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 settler bayağı eğlenceliymiş :) nargile kurdum galiba az önce hehe sıra beklemekten boş serverda kasmaktan class path öğrendim deli gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ilk 2 dungeonı yaptım bugün baya zor şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Kaç level ilk dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Chastor said: şu anda en ucuz nerede oyun? Aralın sitesinde 108 lira 20 lira da pepsinin kapağından kod çıkıyor indirim. 90 liraya geliyor. benim bulabildiğim en ucuz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 barbu said: Kaç level ilk dungeon 20 de başlıyor ilk dungeon.. 15 de adventure başlıyor.. dungeonlara karışık girdin mi zor oluyor da kendin bir takım oluşturup girersen daha rahat oluyor.. ama wow'un 5 lik dungeonlarından zor.. 21 olmak üzereyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bu arada sizi dövemicez tinu. Biz de exile olduk. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 var mı guild.? alalım sizi bize.. callidus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Yok daha guild. Soyliyim arkadaslara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 photographer said: Chastor said: şu anda en ucuz nerede oyun? Aralın sitesinde 108 lira 20 lira da pepsinin kapağından kod çıkıyor indirim. 90 liraya geliyor. benim bulabildiğim en ucuz bu senin dediğin pre-order olan değilse leveltr de 89 liraya var 3 haziranda açılcak olan versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ellerinde preorder satısı olmasına rağmen tek pvp serverı açmaları hataydı. Açılıştan önce pvp ve pve server poll yaptılar ama millet botlarla oy verdiği için eşit çıktı oranlar. Olan oldu artık ama Fullenmeden yeni server açmamaları bi noktadan sonra iyi olacak. İlerde sağlıklı bir nüfus olucağını umuyorum. Umarım iki güne düzelir. Questler başta çok fazla geliyor ama wowDa olduğu gibi hepsini yapmanıza gerek yok. Yolunuzun üzerindekileri yapın, haritanın öbür ucunda tek birtane varsa gitmeseniz olur. Sonra achivement vs için dönebilirsiniz. Questlerin bazıları çok güzel ve eğlenceli. 20Lvl sonrası moblar keyifli olmuş. Wildstarı geçen seneden beri hazırlık yaptığımız için Hazak dahil en büyük Türk guildiyiz sanırım. Dün akşam 97 member vardı. Henüz girememişler biryana ilginin yüksek olması 40man şevkimizi daha çok arttırıyor. Oyunda görüşmek üzere http://www.guildcoexist.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Işe gitmedim rahat rahat kasayim diye bugün. Kazak exile, Dancın yapacak var mı? Daha doğrusu farmlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yine çöktü sanırım serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2 saat bakım var diye yazdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tüh ne güsel sabahtan girmiştim.. şimdi 2 saat sonra kaç kişi sıra verecek bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 pazartesi iş saati ne sırası olacak yahu :) nasıl gidiyor, keyifler yerinde mi? biraz sancılı oldu sanki headstart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 küçük bir yama daha gelmiş login olayını çözebilseler bide iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Added additional validation to inactivity detection in order to disconnect players which are AFK for too long. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 oyun iyi ya, ben betalarda sıkılıyordum 10-15 dk. dan sonra şimdi para vermiş olmanın gazıyla mı artık bilmiyorum sardı. 3-4 saat oynadım baymadan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bu arada araldan alanlarda sipariş durumu hala "hazırlanıyor" mu yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 drea ne actin >? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ss açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 oyun çok iyi yani girebilirsen çok iyi... sancılı olmasının tek nedeni bir tane pvp server'ı ile başlaması.. bütün guildler o serverda açınca oraya yığılma oldu e tabi her gece dünya sıra bekliyorsun saatlerce.. he yığılmayı gördükleri anda 2 nci 3 ncü sunucuları açtılar ama iş işten geçti tabi .. millet guildim orda gitmem demeye başladı.. en baştan 3-4 tane pvp sunucusu açmış olsa bunlar yaşanmayacaktı.. muhtemelen serverın kapasitesini arttıracaklar ama yapmıycaz diyorlar.. insanlar diğer serverlara yönelsin diye.. 1 hafta 10 gün sonra filan server düzelir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Karakter seçim ekranında karakterimi çırıl çıplak gördüm, hacklendiğimi zannettim. Ama bi bug galiba. girince herşeyin normal olduğunu gördüm phew :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 server geldi mi? bende hata veriyor hala tamamdır klasorleri silince düzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar