Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alasım var oyunu ya. Son open betada filan deneyemedim. Ki en son denediğimde 20-25 fps alıyordum. Vazgeçmiştim o yüzden almaktan. Yukarda düzeltildi filan yazmışsınız. Çok fark etti mi?
Mesaj tarihi:
Bi karaktere karar versem bende alicam.. Range dps dedim engineer agir bir oynanis sunuyor sanki meleeden zaten fena baydim yillardir , rog oynamamistim bundaki wolverin super hosuma gitti ama kac dur devamli ikilemdeyim, medic izledim bugun bam gum bam gum tek tus spam indiriyordu healde var .. Digerlerini pek sevmedim. Warrior benim soyadim oldu almiyim. Arada kaldim be.

Medic pve solo izledigim gibi cok rahatsa ki oyle gorunuyor hayatimda ilk kez healer olayim bari.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Bi karaktere karar versem bende alicam.. Range dps dedim engineer agir bir oynanis sunuyor...

ben de ilk engineer açtım ama yavaş geldi,
range dps'te tek hosuma giden spell slinger oldu. oldukça hızlı gameplayi
Mesaj tarihi:
Boneslark said:

nereden alıyoruz , en uygun fiyatla ? playstore da 120tl

gamermarket de 104tl miş

pepsi ve aral ile 94tl ye geliyormuş. 10 lira için değer mi bilemedim.
Mesaj tarihi:
Boneslark said:

nereden alıyoruz , en uygun fiyatla ? playstore da 120tl

gamermarket de 104tl miş

offgamers da 100 tl ye geliyor. instant key yolluyorlar hemen. ilk kez birsey aliyorsan verify işlemleri yuzunden uzayabilir gerci
Mesaj tarihi:
Coexist guild'ı olarak, 70+ kişilik ekip ile beraber HAZZAK EU PVP Server 'ında EXILE tarafinda oynayacağız.
Ekibin büyük bir kısmı vanilla wow'dan veya daha önceki oyunlardan tecrübeli kişiler.

Amacımız hardcore oynayarak pve content'de başarılı olmak.

Detaylar ve başvuru için sitemizi ziyaret edebilirsiniz :D

Websitemiz :http://www.guildcoexist.com/
Mesaj tarihi:
abi almak için bu zamanı mı bekledin.. çökmesi gayet normal.. saat 10 da kaç bin kişi aynı anda oyuna girmeye çalışacak.. ben daha tam zamanında çökmeden başlayan oyun görmedim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...