yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Alasım var oyunu ya. Son open betada filan deneyemedim. Ki en son denediğimde 20-25 fps alıyordum. Vazgeçmiştim o yüzden almaktan. Yukarda düzeltildi filan yazmışsınız. Çok fark etti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 en az iki kat fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Bi karaktere karar versem bende alicam.. Range dps dedim engineer agir bir oynanis sunuyor sanki meleeden zaten fena baydim yillardir , rog oynamamistim bundaki wolverin super hosuma gitti ama kac dur devamli ikilemdeyim, medic izledim bugun bam gum bam gum tek tus spam indiriyordu healde var .. Digerlerini pek sevmedim. Warrior benim soyadim oldu almiyim. Arada kaldim be. Medic pve solo izledigim gibi cok rahatsa ki oyle gorunuyor hayatimda ilk kez healer olayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 nereden alıyoruz , en uygun fiyatla ? playstore da 120tl gamermarket de 104tl miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kanuni said: Bi karaktere karar versem bende alicam.. Range dps dedim engineer agir bir oynanis sunuyor... ben de ilk engineer açtım ama yavaş geldi, range dps'te tek hosuma giden spell slinger oldu. oldukça hızlı gameplayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Boneslark said: nereden alıyoruz , en uygun fiyatla ? playstore da 120tl gamermarket de 104tl miş pepsi ve aral ile 94tl ye geliyormuş. 10 lira için değer mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kanuni said: Medic pve solo izledigim gibi cok rahatsa ki oyle gorunuyor hayatimda ilk kez healer olayim bari. Videosu kolayda ise paylaşabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=O5VB2vm-6No Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Hemde 12 saat önceden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Boneslark said: nereden alıyoruz , en uygun fiyatla ? playstore da 120tl gamermarket de 104tl miş offgamers da 100 tl ye geliyor. instant key yolluyorlar hemen. ilk kez birsey aliyorsan verify işlemleri yuzunden uzayabilir gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ah ulan oynayamıcam bunu 1.5 yıl :( Ne özeniyorum size, aldım bi de oyunu mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Oynayamıcam yarın :( Bakalım açılışta serverlar nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Coexist guild'ı olarak, 70+ kişilik ekip ile beraber HAZZAK EU PVP Server 'ında EXILE tarafinda oynayacağız. Ekibin büyük bir kısmı vanilla wow'dan veya daha önceki oyunlardan tecrübeli kişiler. Amacımız hardcore oynayarak pve content'de başarılı olmak. Detaylar ve başvuru için sitemizi ziyaret edebilirsiniz :D Websitemiz :http://www.guildcoexist.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Exile mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 evet, EXILE tarafindayiz, duzeltme icin tesekkur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kardeş kardeş oynarız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 dominionlarin nickleri alalim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 server'da kan govdeyi goturecek , her turlu karsilikli kardes yardimina acigiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 şimdi baktım yeni patch daha indirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Patch yüklerken hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 neleri aldim bunumu almiycam derken sitesi coktu sanirim. alinmiyor hatta login olunmuyor siteye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 abi almak için bu zamanı mı bekledin.. çökmesi gayet normal.. saat 10 da kaç bin kişi aynı anda oyuna girmeye çalışacak.. ben daha tam zamanında çökmeden başlayan oyun görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ya ne bileyim ctesi pazar dedim bir sey oyniyim. yaptik bir hata :) sitesi haric hemen satan bir yer varmi ki ruscular haric seksen saat onlarla ugrasmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 http://www.greenmangaming.com/ ben burdan almıştım hemen gelmişti key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 iyi oradan alisverisim var ama usa dolar gorunuyor wildstar da eu almam lazim diye biliyorum.. nereden degisecek bunun avrupa versiyonu aranayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar