toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 haftasonu beta icin key RXYU-FJXM-6F33-A54T-CDXS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 raidlerde olsun 40man pvplerde olsun ekrandaki effectleri kapatabiliyormuyuz çok denemediğim için bakamadım.. yanı bu ekrandakı renk kalabalığından kurtulmak adına neler kapanabiliyor.. bilen var mı? özellikle combat sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 oyunun en garip tarafi sadece tek bir silah tipini kullanabilmek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 tinu said: raidlerde olsun 40man pvplerde olsun ekrandaki effectleri kapatabiliyormuyuz çok denemediğim için bakamadım.. yanı bu ekrandakı renk kalabalığından kurtulmak adına neler kapanabiliyor.. bilen var mı? özellikle combat sırasında. effectler ve telegraphlari kapatabiliyorsun atıyorum "friendly healing" gösterme diyorsun veya kendi telegraphlarımı gösterme diyebiliyorsun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bingildak said: tinu said: raidlerde olsun 40man pvplerde olsun ekrandaki effectleri kapatabiliyormuyuz çok denemediğim için bakamadım.. yanı bu ekrandakı renk kalabalığından kurtulmak adına neler kapanabiliyor.. bilen var mı? özellikle combat sırasında. effectler ve telegraphlari kapatabiliyorsun atıyorum "friendly healing" gösterme diyorsun veya kendi telegraphlarımı gösterme diyebiliyorsun fln yani o renk kalabalığı ability effectleri kapanabiliyor.. e iyimiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 renk kabalığından kastın nedir bilmiyorum ama effectler kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ozellıkle raid sırasında heal effectleri patlamalar filan çok fazla.. benim dışımda diğer playerların bu effectlerini kapatabiliyorsam ekran bayaa rahatlar.. bu arada closed beta kapandı dimi.. yani halen beta oynayabilen var mı? yoksa artık sadece hafta sonlar pre order betalarımı acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bazı soruları cevaplayım. Bu haftada amerika serverında oynayacağız oyunu. Gelen keylerden ise eu olanı girmek gerekiyor. Forumda resmi açıklama yapıldı. Level cap 25e çıktı İlk defa girenler launcherın sağ üstündeki ayarlardan us serverını Seçmek zorunda yoksa hata veriyor. Telegraph efekleri kapanabiliyor, miktarı azaltılabiliyor. Curse de oyun addonları var, özellikle steer gibi mouse lock yapan addonu tavsiye ederim, sağ tuşa basıp ekranı çevirme zahmetinden kurtarıyor. Tera gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 amerika serverında mı oynuyoruz yine? sheeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Tek silah olayına niye o kadar takıldınız ki ya silaha göre skill değişmeyen oyunlardan pek bi farkı yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 mesajı kaçırdım da biri TSİ perşembe 17:00 demişti açılış saatini, heyecan yapabiliyo muyuz, yarını mı beklicez? bi de us serverında oynamamız iyi olmuş geçen haftadan yarım kalan classlar vardı onları levellicaktim fikir edinmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yarın ds2 çıkıyor pc ye, hype ınızı doğru yere yatırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 NA serverında oynayacaksak zaten girmem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Key isteyen varsa ÖM atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ds2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 dark souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 patch çıkmış yalnız network hatası veriyor o yüzden serverlar açık mı bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Serverla kapalı olduğu için network hatası veriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 srverlar kapalıyken no realms online at this moment diyordu, gerçi ilk defa geçen hafta girdim betaya yanlış da olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 patchi yaptım "no realms are available at this time" >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yanlış alarm sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 girilebiliyor mu şu anda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Beta weekend için Server ne zaman açılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar