Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Sanalmarketim faturalı ve garantili CREATIVE Gigaworks T40 Series II 2.0 Hoparlörümü yeni bir ürüne geçiş yapacağımdan dolayı satışa koyuyorum. http://i.imgur.com/jXa75Pl.jpg Hoparlör: Creative Gigaworks T40 Series II 2.0 Hoparlör Fatura Tarihi: 02/07/2012 => Satış Fiyatı: 120 TL * Gün itibariyle ürünün sıfır fiyatı: 218 TL * Genel Özellikler 32 W RMS yüksek ses çıkış gücü Kristal netliğinde ses kalitesi 3 yollu hoparlörler ile şık tasarım Akustik BassXport teknolojisi ile zengin bas sesleri Uydu üzerinden ses, bas ve tiz kontrolü Kulaklık girişi Harici cihazlar için Aux-in girişi Garanti Süresi : 24 Ay *Ürün sanalmarketim.com'dan satın alınmıştır üründe herhangi bir sorun söz konusu değildir. * Ürün ilk gün alındığı gibi durmaktadır birkaç defa kullanıldığı için bazı jelatinleri hala üzerindedir. * Ürün faturası ve kutusu özenle muhafaza edilmiştir. * Ürünün garantisi sanalmarketim güvencesiyle yukarıda belirtilen süreçlerde devam etmektedir. Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo alıcı ödemeli şekilde havale/eft sonrası gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tavsiye ederim. iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 fiyat iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 approvalini da aldi bu urun hemen gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 vaaay nessa koymus, gurular onaylamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Fiyatı 100 TL olarak güncelliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 100liraya kacmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sanal markete koyarmısın? get le almayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Özel mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 spompas said: sanal markete koyarmısın? get le almayı planlıyorum sanalpazar mı demek istedin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 elime ulaştı sorunsuz. sağol nessa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Şakacı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 satıldı nasıl olsa dedim şaka yaptım. kaçırmayın paranız varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hala alınmadıysa alırım 100 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Selam, Ben alayım kimse almıyorsa :) Talibim ve IBAn bilgilerini bekliyorum. Eğer İstanbul Anadolu yakasındaysan elden almayı da tercih ederim, kargo bazen ürüne acımasız olabiliyor. Edit: Geç kaldım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 abi öm attım sana boyutları ne diye cevap vermedin tok satıcı seni.. bi arkadaşa alacamda monitör speaker olarak kullanmak istiyor ufak bütçeli begineer seviyesinde iş görürmüki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 eet hos bi sesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Frostbite said: abi öm attım sana boyutları ne diye cevap vermedin tok satıcı seni.. Ne zaman attın ki acaba ? PM kutusunda göremedim gözümden kaçmış olabilir :) Speakers Weight: 3.3lbs Speaker Dimensions (L x W x H): 3.5" x 5.5" x 12.3" 1 inch 2,54 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Selam, Pekiiii şimdi kime satıyorsun; 3 tane talibin var :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 4 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 110 verene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 110'a edifier x600 aldım sıfır. Bu nasip değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bana sat,sat bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 RedallHoor satın aldı. Geriye kalanlara kulaklık satıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bu arada özel mesajı şubatın 25 inde atmışım kısmet değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar