gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 vış türkiye fiyatına bak be! amazondan 120 dolara almıştım bu yaz. Bu arada küçük kafalı arkadaşlar uzak dursun, değişik dizayn yapalım derken küçük kafaları düşünmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Evet tasarim oyle yukarida belirtmistim, biraz ilginc bir dizayni var. O degilde fiyata takildim. 210-220 altinda sifirina hic denk gelmedim. Sansliymissin. order gecmisinden faturaya girip bi ss atsana merak ettim ne zaman olmus bu indirim, sen de gule gule kullan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Guncellemeyi unutmusum, urun gecen hafta satilmistir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Abi fatura atamıyacağım çünkü arkadaşın amazon prime servisini kullandığım için ona gift card olarak parayı göndermiştim. Her şey dahil 136 dolara almıştım gecen yaz haziran ayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bu en düşük 165 dolares görmüş yalnız amazonda. gene de çok iyi tabi. http://camelcamelcamel.com/Technica-ATH-A900X-Monitor-Headphones-Import/product/B005TCZIQA?context=browse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 abi ürün satıldı ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar