SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Soldaki rakibin yanındaki buton ney? Bide niye bu kadar çabuk bitiyo millet sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 soldaki buton per taşıma. tek tek taşımaya üşenenler için =) ben zor olsun istedim ama baya bi söylenen var =) kolay mod koycam. bitse de yerde 10'dan fazla taş varsa bitmeyecek fln gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Easy medium hard olarak yap abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Oyun gorsel olarak da iyi bu arada. Multiyi de yaptin mi her turlu yurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 okey dediğin zaman o taşların kirini hissediceksin aga, o yapışkanlık hissini vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 it daşlar gibi daşlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Yabij yabij. Ben bi oyunu uyku oncesi oynuyosam iyidir aga. Bu oyunu da oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 App Store link nerde abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 asdsad içtiğim kahvenin özellikleri 1) ÖZELLİKLE ERKELERDE ÇOK ETKİLİDİR ( CİNSEL GÜÇ ARTIŞI) 2) AFRODİZYAK ETKİSİ VARDIR. 3) ENERJİ VERİR 4) BEDENİ DİNLENDİRİR. 5 CİNSEL GÜCÜ OLDUKÇA ARTIRIR DAHA DA ARTIRMAK İÇİN MOCHA KAHVE İLE BİRLİKTE KULLANIMMALIDIR 6) GANODERMA KAPSÜL VE ÇAY İLE BİRLİKTE UZUN SÜRELİ KULLANIMDA SERTLEŞME PORBLEMİNİ ORTADAN KALDIRMAKTADIR. 7) GANODERMA KAPSÜL VE ÇAY İLE BİRLİKTE UZUN SÜRELİ KULLANIMDA CİNSEL İLİŞKİ SAYISINI ARTIRMAKTADIR 8) RAHMİ ONARIR VE DETOKS UYGULAR 9) RAHİM HASTALIKLARI VE İLTİHAPLARINI ORTADAN KALDIRIR. 10) ÖZELLİKLE ÇOCUĞU OLMAYAN ÇİFTLERDE İŞE YARAMAKTADIR. ( İÇERİSİNDE BULUNAN GİNSENG VE TONGKAT ALİ ÖZÜTÜ SAYESİNDE ERKELERDE SPERM SAYISINI ARTIRARAK ÇOCUK OLMASINA YARDIMCI OLUR, KADINLARDA İSE YUMURTALIĞIN ÇATLAMASINI SAĞLAR VE BÖYLECE DOĞURGANLIK ARTAR NOT: ÇOCUK İÇİN DÜŞÜNENELER, GANODERMA KAPSÜL+ GANO ÇAY+ SUPRANO KAHVE ŞEKLİNDE KULLANMALIDIR İÇERİSİNDE: GANODERMA MANTARI, TONGKAT ALİ VE GİNSENG BULUNMAKTADIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 @ seagle eyv. 1700 olmuş dün. hergün bi 300–400 kişi indiriyor. multi ye adam akıllı başlayayım bu hafta diğer eksiklikleri de hallederek. multi tarafında biraz test gerekecek. önümüzdeki ay bi beta grubu kurarım g+ da. g+ grubunu betaya atayabiliyoruz sadece üyeler indirebiliyor. güzel bi özellik yapmış googleplay o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 appstore için de upload ettim review de. apple nin uyuzluğu uzatıyolar süreci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 multiye bir sonraki ay başlarsan mevcut müşterileri kaybedebilirsin ama sıkılabilir insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ahoy sadece singleplayer ile 1. sırada. 5-10 milyon download. ikisinin de ayrı bi kitlesi var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 kolay orta zor olayı ekledim. upload ettim 1-2 saate store'a düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 4100 oldu total download. yakında 5000+ ya çıkacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 App Store'a da çıkmış. https://itunes.apple.com/us/app/canavar-okey/id873300058?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bi update yaptım onun çıkmasını bekliyorum yaymak için. kolay orta zor modlar fln henüz yok bu versiyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iphone/ipad update'de çıktı. rate verebilirseniz sevinirim. https://itunes.apple.com/us/app/canavar-okey/id873300058?l=tr&ls=1&mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar