df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 geçende memory kelimesi almanya da telifli diye 3 gün uğraştırdı sonunda almanya'dan komple kaldırınca onay verdi. kelimeye nasıl telif verilir abi ya "memory" gibi çok alakasız alanlarda kullanılabilen bir kelime hem de. admob reklam koyarsın google heniz yayında değil diye reklam göndermez, apple oyunu oynuyoruz reklam yok ama reklam permission'ı almışsın onaylamam der. aynı şeye bi adam onay veriyo biri vermiyo fln. her gün yeni bir şey çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Teşekkürler cevap için. (Geliştiricinin web sitesini ziyaret edin kısmı) Alan adını almışsınız ancak site için çalışmalar devam ediyor sanırım, aktif değil şu an. Bu durum Google için problem oluşturmuyor herhalde. Son söylediğinize anlam veremedim yalnız. Memory kelimesi nerede geçiyor ki telif hakkına takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 oyun isminde geçiyor ama en az 500 oyunda geçiyor arasan zaten. siteyi aldım henüz açmadım evet. yakında açacağım. apple'den geçmez ama google hiçbir şey kontrol etmediğinden umursamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 1.0.2 güncellemesi yaptım. yanlış yazdığım bi referans ismi %1-2 gibi bi oranla donmaya sebep oluyormuş onu düzelttim. bundan sonra oynayan olur ve hata ile karşılaşısa bildirebilir mi? stabil bi oyun olması önemli milletin kaçmaması için. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 reklamın gücüne inanın gençler. arkadaş çevresi ve paticik ile 250 download zor yaptırdım ilk 2-3 gün. reklama bi başladım 4 günde 1000 kişi geldi. 1280 oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Nasıl yaptınız reklam işini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 facebook a günde 10 liralık veriyorum. 6000 gösterim 300 click oluyo günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Tur atmak olsun abi. Tur atmak demek okey vurup oyunu bitirmemek, üstüne bir okey daha vurup 32 puan ile gg etmek demektir. Ama çoğu uygulamada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 internette çakma kural o yok normalde fln diye okudum ondan koymadım ama istenen bir şeyse eklerim bi ara. çifte gitmek fln yoktu ahoy'da onu ekledim. per taşıma fln ekledim. multiplayer çıkarırken baya şey eklemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Çakma kural değil bizzat lise zamanlarında kahvede oynardık biz :) Hatta wikide de yazıyor, çifte okey atma deniliyor. wiki açılmıyor ben de ama sen bak "çifte okey" kısmına http://tr.wikipedia.org/wiki/Okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 zamanım olunca eklerim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 yerden alınan bir taşı aynen geri koyma olsun. solumdaki eleman bir taş attı,aldım bir şey denedim,geri koyabileyim bunu. veya ortadan taş çekerken sürükle bırak yapıyorsam eğer o taşı görmeden geri koyabileyeyim. çekmekten vazgeçtim ve yerdeki taşı almak istiyorum. bir diğer garip gelen olay 1 tur dönüp o el bitebiliyor genelde. shuffle olayını biraz daha pislik yapsan daha bir güzel olacak gibi. bir de evet el bitirince diğer ıstakaları devirme olsa şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 kızları ekleme ve özel sohbet olsun bedava olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 benim telle alakalıdır belki genede koyayım download bitince installa geçerken bu hatayı verdi http://i.hizliresim.com/NVkEyY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 okey vuran masayı sallasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Trans said: yerden alınan bir taşı aynen geri koyma olsun. solumdaki eleman bir taş attı,aldım bir şey denedim,geri koyabileyim bunu. veya ortadan taş çekerken sürükle bırak yapıyorsam eğer o taşı görmeden geri koyabileyeyim. çekmekten vazgeçtim ve yerdeki taşı almak istiyorum. bir diğer garip gelen olay 1 tur dönüp o el bitebiliyor genelde. shuffle olayını biraz daha pislik yapsan daha bir güzel olacak gibi. bir de evet el bitirince diğer ıstakaları devirme olsa şukela olur karıştırma olayını 250 kere yaptım. bende baya karışık geliyo eller. şansına öyle gelmiş olabilir ama 400-500 e fln çekeyim yine de. taşı yerden alınca multi versiyonunda millete animasyon fln gidecek diye o şekilde yaptım ama not aldım. boş vaktimde en çok feedback gelen şeyden başlayıp yetişenleri eklerim artık. =) Mal said: benim telle alakalıdır belki genede koyayım download bitince installa geçerken bu hatayı verdi http://i.hizliresim.com/NVkEyY.png ilk defa gördüm bu hatayı. 100 liralık mal tabletlere bile yükledim test için. custom rom fln mı var tel de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 bu hafta unity e geçtik şirket olarak. o yüzden öğrenmek için deneysel işler yapcaz yoğunum baya. ama zaman ayırmaya çalışcam buna da. günde 300-400 kişi geliyor. beklediğimden iyi. tutarsa biraz kastırırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 @df root var sadece. storage hatasıymış. google play cache i ayar dosyalarını felan silmek, google acc u silip tekrar girmek lazımmış. google play bug yani. senle alakası yok. yapcam bi ara. google play error code 961 yazınca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 hee iyi benden olmaması. bi bug var zaten bulcam diye 3 saat oyun oynadım daha çıkmadı. debug mod da denk getiremedim bi türlü. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 oynadım guzel olmuş eline saglık baska oyun yapacam diyorsan.81(101) veya king yap hadi bu da istek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 eşli batak ve king sık sık istenen şey. okeyin getirisine göre gaza gelip kasabilirim ikisini de. ki onların talebi de daha çok. ama onları direkt multiplayer yapmak mantıklı. single olarak ai ne kadar sağlıklı olur bilemedim. blöf vs gibi karakteristikler ekleyice test süreci bile coşuyor iyice. single poker oyunu yaptık şirkette 1 yıl sürdü. tabi onun senaryo grafik vs işleri de vardı. poker kısmı %20 si fln ancaydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 TAŞ ÇALMA OLCAK MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 isteyene fasulye mod yapıp göndereyim. 4 okey olsun oyunda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 bu per taşıma, otomatik dizme fln gibi butonlar kolay anlaşılıyor mu? yoksa ilk oyunda help i göstersem mi sizce? sağ menüde ? ne basınca gösterdiği gibi. yoksa yeterince anlaşılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 açıkçası anlaşılmıyor,ilk ekrana help koy ve neyin ne olduğunu göster. per dizme olayını baya sonra fakerkettim ben,mesela sol altta bulunan tusun tam amacını hala anlamadım. çifte gidip bitmek zulüm, düşük bir ihtimal yani. bir de per dizme olayında şu ihtimalleri de göz önünde bulundur. 9-10 diziyor fakat elimizde 12 varsa bunu ihtimal dahilinde yanına koymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar