Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okey oyununda olmazsa olmaz şeyler nelerdir?

df

Öne çıkan mesajlar

geçende memory kelimesi almanya da telifli diye 3 gün uğraştırdı sonunda almanya'dan komple kaldırınca onay verdi. kelimeye nasıl telif verilir abi ya "memory" gibi çok alakasız alanlarda kullanılabilen bir kelime hem de.

admob reklam koyarsın google heniz yayında değil diye reklam göndermez, apple oyunu oynuyoruz reklam yok ama reklam permission'ı almışsın onaylamam der.

aynı şeye bi adam onay veriyo biri vermiyo fln. her gün yeni bir şey çıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler cevap için. (Geliştiricinin web sitesini ziyaret edin kısmı) Alan adını almışsınız ancak site için çalışmalar devam ediyor sanırım, aktif değil şu an. Bu durum Google için problem oluşturmuyor herhalde.

Son söylediğinize anlam veremedim yalnız. Memory kelimesi nerede geçiyor ki telif hakkına takılıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

1.0.2 güncellemesi yaptım. yanlış yazdığım bi referans ismi %1-2 gibi bi oranla donmaya sebep oluyormuş onu düzelttim.

bundan sonra oynayan olur ve hata ile karşılaşısa bildirebilir mi? stabil bi oyun olması önemli milletin kaçmaması için. =)
Sosyal ağlarda paylaş

internette çakma kural o yok normalde fln diye okudum ondan koymadım ama istenen bir şeyse eklerim bi ara. çifte gitmek fln yoktu ahoy'da onu ekledim. per taşıma fln ekledim. multiplayer çıkarırken baya şey eklemeyi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yerden alınan bir taşı aynen geri koyma olsun. solumdaki eleman bir taş attı,aldım bir şey denedim,geri koyabileyim bunu. veya ortadan taş çekerken sürükle bırak yapıyorsam eğer o taşı görmeden geri koyabileyeyim. çekmekten vazgeçtim ve yerdeki taşı almak istiyorum. bir diğer garip gelen olay 1 tur dönüp o el bitebiliyor genelde. shuffle olayını biraz daha pislik yapsan daha bir güzel olacak gibi. bir de evet el bitirince diğer ıstakaları devirme olsa şukela olur
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

yerden alınan bir taşı aynen geri koyma olsun. solumdaki eleman bir taş attı,aldım bir şey denedim,geri koyabileyim bunu. veya ortadan taş çekerken sürükle bırak yapıyorsam eğer o taşı görmeden geri koyabileyeyim. çekmekten vazgeçtim ve yerdeki taşı almak istiyorum. bir diğer garip gelen olay 1 tur dönüp o el bitebiliyor genelde. shuffle olayını biraz daha pislik yapsan daha bir güzel olacak gibi. bir de evet el bitirince diğer ıstakaları devirme olsa şukela olur

karıştırma olayını 250 kere yaptım. bende baya karışık geliyo eller. şansına öyle gelmiş olabilir ama 400-500 e fln çekeyim yine de.

taşı yerden alınca multi versiyonunda millete animasyon fln gidecek diye o şekilde yaptım ama not aldım. boş vaktimde en çok feedback gelen şeyden başlayıp yetişenleri eklerim artık. =)

Mal said:

benim telle alakalıdır belki genede koyayım
download bitince installa geçerken bu hatayı verdi

http://i.hizliresim.com/NVkEyY.png

ilk defa gördüm bu hatayı. 100 liralık mal tabletlere bile yükledim test için. custom rom fln mı var tel de?
Sosyal ağlarda paylaş

eşli batak ve king sık sık istenen şey. okeyin getirisine göre gaza gelip kasabilirim ikisini de. ki onların talebi de daha çok. ama onları direkt multiplayer yapmak mantıklı. single olarak ai ne kadar sağlıklı olur bilemedim. blöf vs gibi karakteristikler ekleyice test süreci bile coşuyor iyice. single poker oyunu yaptık şirkette 1 yıl sürdü. tabi onun senaryo grafik vs işleri de vardı. poker kısmı %20 si fln ancaydı =)
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası anlaşılmıyor,ilk ekrana help koy ve neyin ne olduğunu göster. per dizme olayını baya sonra fakerkettim ben,mesela sol altta bulunan tusun tam amacını hala anlamadım. çifte gidip bitmek zulüm, düşük bir ihtimal yani. bir de per dizme olayında şu ihtimalleri de göz önünde bulundur.
9-10 diziyor fakat elimizde 12 varsa bunu ihtimal dahilinde yanına koymuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...