stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Abuk subuk hiç bir siteye üyeliğim yok, hattıma dadanan bu mesajlardan kurtulmanın yöntemi nedir. Turkcelli aradım reklam mesajlarına kapatırız dedi ama bu sefer gaye abla normal cep telefonundan mesaj atabiliyor. Kurtulamıyorum. http://i.hizliresim.com/epkEbn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Faturasız ikinci bir hattı ver sağa sola her zaman. Satıyor numaraları şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hiçbir şekilde engelleyemezsin. ama ne bileyim hani ios kullanıyorsun numarayı x diye kaydedip sonra engellesen falan? kullanamayacaksın neden alıyorsun derler adama. böyle yaparsan her numaradan max 1 mesaj almış olursun ve bu adamlarda anonymous değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bunu alan var mı acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 benim bildiğim bu şekilde ismi çıkanlar mesala "GLOBALSAGLK" yazıyor. Bunlar turkcell tarafından onaylı reklam mesajları. ve numaraları gözükmüyor sadece ismi var. Yasal şekilde gönderebiliyorlar. Adam parasını veriyor sms çektiriyor. Ama cinsel sağlık ürünü istemiyorum arkadaş. Bu cep telefonu şirket telefonuda olabilir, pat diye penis büyültücü mesajı gelsin istemiyorum. Reklam mesajlarına kapattırınca da yine geliyor ama bu sefer x bir numaradan geliyor. +90530xxxxxx v.s şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bu yüzünden aile faicası çıkıyormus. kadının birine böyle gelmiş mesaj ''daha önce yaptıgınız alışveriş için teşekkur ederiz, yeni prezervatif ürünlerimiz size ozel %50 indirimli'' diye kocası buluyo mesajı ulan diyo bir korunmuyoz ki.... asdf şehir efsanesi büyük ihtimalle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 şu karikatür geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ara sor gaye hanım test etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj engelleyen uygulamalar var onları bir araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 atıyorum ABCDE den msj geldi denk gelen rakamları yaz misal 12345 ve bu noyu engellerin listesine ekle geçen aklıma geldi deniyorum henuz 2. kere msj gelmedı aynı yerden tamamen ahyal urunumde olabılır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ben turkcell'e şikayet bırakıp, sonra hattı kapattım, 10 yıllık hat 32'li, mal çünkü ÇÜNKÜ TURKCELL DANDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar