µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bu çift ekran teknolojisi nasıl çalışıyor acaba bilen var mı, şimdi internette biraz dolandım da bir bilgi bulamadım. olay şu bu arada: http://www.youtube.com/watch?v=9CJ_XQJtwi8 şimdi gözlük filtreliyor tamam ama sürekli değişen iki ekran var, bu filtrelemeyi nasıl ayarlıyorlar? farklı dalga boyunda 2 yayın mı yapıyorlar? Birtanesi normal gözle görülen bir tanesi sadece gözlüğün filtrelediği bölge genişliğinde olan 2 yayın aynı anda ekrandan veriliyor sanırım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 üstüste bindirmişler videoları işte, aynı anda ikisi birden akıyor, gözlüğüne göre istediğini izliyorsun, güzel bişey kumanda kavgalarını önler 2 ayrı kulaklıklan
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 3d gibi, iki farklı frekansı aynı andda veriyo, bi gözlük biridni diiger gözlük digerini engelliyo aynı anda ik kişi iki farklı görüntü üzliyebiliyo. ama frame rate ve kalite kaybı oluyodur. seside iki cıkıs aparlar nolcak. bkz: hank green 2d glasses
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 fiyati 2 ekrandna pahali olur ki bunun
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 µh said: Bu çift ekran teknolojisi nasıl çalışıyor acaba bilen var mı, şimdi internette biraz dolandım da bir bilgi bulamadım. olay şu bu arada: http://www.youtube.com/watch?v=9CJ_XQJtwi8 şimdi gözlük filtreliyor tamam ama sürekli değişen iki ekran var, bu filtrelemeyi nasıl ayarlıyorlar? farklı dalga boyunda 2 yayın mı yapıyorlar? Birtanesi normal gözle görülen bir tanesi sadece gözlüğün filtrelediği bölge genişliğinde olan 2 yayın aynı anda ekrandan veriliyor sanırım. bu videoyu çeken inanamamış mı gerçek olduğuna? sensindir diye salak demedim.
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 SenariouS said: fiyati 2 ekrandna pahali olur ki bunun Yoo, normal 3D televizyonların yaptığı bir özellik zaten. Mesela LG'nin yaptığı iki farklı kanal değil de, aynı oyundan iki farklı kare. Eskiden altlı üstlü yarım ekran oynanan oyunlar artık iki kişi full ekran oynayabiliyor. Bkz. LG Dual Play Daha önce söylenildiği gibi. TV iki görüntü veriyor, polarize gözlüklerin biri yatay çizgilere sahip, diğeri dikey çizgilere. Bu sayede her gözlük sadece kendisi için yansıtılan görüntüyü gösteriyor.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 mesele tv'nin iki goruntu gosterebilmesi degil, video source'un iki yayin verebilmesi.
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Haklısın, bu çift görüntü olayı yeni yayılıyor. Yakında receiver'lar o şekilde üretilir. IP-TV yayılırsa, internet üzerinden gelen yayından 2 görüntü vermek daha kolay olur heralde. İki kat bandwith harcar, o ayrı mesele.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 SenariouS said: fiyati 2 ekrandna pahali olur ki bunun vestelin televizyonlarında var. fiyatı 3k nın altında hatta.
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahahah abi dalga geciyordum ama kullanimi cokta olmaz bence. Ki oculus rift gibi seyler olunca cok tatli olacak. Misal ocolust rift galiba product versiyonu 500 altinda olacak deniyor. Fikir guzel ama normal hayatta kullanimini bilemiyorum.
Öne çıkan mesajlar