Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 merhaba malum yaz geldi kendime şapka almak istiyorum. Bari almışken üzerine bir şeyler bastırıyım dedim; ama aklıma ne bastıracağım konunda hiçbir fikir gelmedi. Nightwish, Blind guardian albüm kapakları falan olabilir ama başka fikirler de edinebilmek için paticik ailesine başvuruyum dedim... Sizce ne basılabilinir şapkaya??[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 şapkaya baskı mı? hiç duymadım böyle bişey ayrıca git normal üstünde birşeyler olan şapkalar al yani ne biliyim bence gereksiz[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
elesso Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 pati resmi olabilir[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 uygun bir şapka bulabileceğimi zannetmiyorum; ama bulursam neden olmasın? Nereden bulabilirim ki böyle ilginç resimleri olan? (İlginç demekle abuk sabuk şeyleri değil de klasik olmayan şeylerii kast ediyorum)[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Liv Tylerın resmini bastır milli johovovicte(bilmiom doorumu yazdım) olabilir[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com
umutsavaci Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 izmirde böle kapsamlı şapka satan bir yer varmı varsa nerededir bende şapka almayı planlıyorumda[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Serkanow Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 yada meg ryanda oabilir[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Şapka işte ya ne resmi olabilir ki? Belki çok nadir bulabileceğin Metallica şapkaları vardır ama başka metal gruplarının şapkasını bulabileceğini sanmıyorum. Şapkaya baskıyı bende hiç duymadım.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kirlilik olmasın dedim yeni konu açmadım... istanbul da kadife şapka satan bi yer bileniniz var mı hani böle yol yol oluyo ya da şapka satan biyer bileniniz var mı??[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Jester Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 edit: lol sazanım [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 29 Aralık 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 benim resmimi bastırt[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Heh ilk mesajı okuyup cevap yazanları tanıyın! =) Bende bitane kadife şapka var 5 yıl fln olmuştur heralde Collezione dan almış sanırım hediyeydi[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bence bialbüm kapağı bastırma daha sade ve anlamlı bişey bastır haliyle albüm kapağı basılınca anlaşılmaz oalcaktır, onun yerine daha uygun bir sembol, logo hede falan bulursna onu nastır bnce[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yaz geldi deyince bi hoş oldum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bence de pati işareti koy[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Kimse bi şey bastırtmasın o olay marttaymış:) Aranan kadife şapka şimdi
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ewet agalar kadife şapka arıyorum üşengeçsiniz patileeerr...:D şu Collezione mı ne nerdedir o acep??[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür [Bu mesaj CwzX tarafından 29 Aralık 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar