Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 therıdwan alır benim oyu mu herkese özgürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Hizmet parayla olur gızlar. Siz kimi seçeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Herkese günde 3 öğün BELEŞ TAVUK DÖNER Beyniniz yandı dimi bold cümle ile. Tüm oyları şimdiden kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sequo sen bizi iç anadolu yaşayanlarla karıştırdın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 şu adamın yazdıklarını annesine babasına okutmayı çok isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kuddusi seni muhtar bile yapmayız burada http://www.medyagundem.com/wp-content/uploads/2014/08/reis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 :) totem yapıyon demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 habere istinaden direkt cumhurbaskani mi yapacaksiniz yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 moriarty said: başkan olursam imamizerı knight online bölümüne mod yapacağım şunu o kadar istedim ki yapmadı adamlar yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 RamsesII said: Sequo sen bizi iç anadolu yaşayanlarla karıştırdın galiba BİLADER hayırdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 app kod yapan oyu alır burda, paticik halkı cahil 2 çuval koda oy verir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Androide web app yapana tantuni yağında banyo yaptıracağım o derece istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 olmaz olmaz demeyin. Birkaç saat önce genel merkezden aradılar. milletvekilliği adaylığı teklifi aldım. Uygun bir dille reddettim. Kısmetse 45 yaşımda düşünüyorum. Paticik'ten de o gün geldiğinde destek bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Hangi parti vatan partisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 partinin durumu vahim desene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 severler ve tanırlar beni. vahim olup olmadığı polemiğine girmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Editor said: Ben olursam; Herkese: *@paticik.org maili vereceğim *Ömür Boyu cVPN Hesabı *Ömür Boyu Netflix Hesabı *Paticik Üyeleri için Public FTP *Bedava Websitenizi Barındıracağım + mail *Buluşma/Event Takvimi düzenli izmir/ankara/istanbul Buluşmaları *Buluşmalara Rus Kızlar ikna edebilirsemde Cansu yu getireceğim. *Herkese Twitter da 1000 Follower *Faşistleri banlayacağım Faşist sevicileride, faşistlik kurbanı olup faşistlere faşist diyip faşitlik yapanlarıda banlayacağım. *Sahte Zenginleri temizleyeceğim Yapabileceklerim arasında Şimdilik bunlar geldi aklıma vaatler devam edecektir ;) editör baps varsa bi 1k followerını alayım ya twitterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar