Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahaha alakası yok yav Emenike'nin pozisyonunun..
Hincludex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Emenikenin pozisyonu. https://vine.co/v/MmTxpDJmDla
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 SeaGle said: Bu arada haftada 1 mac yapan takimsiniz butun oyunculariniz sakat. Hic sormuyo musunuz ersun ne is bu? diye. Rıdvan futbolcular yorgun diyor. Hafta da tek maç , milli takım vs yok ne yorgunluğu bu ?
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bence penaltı icin yeterli darbe var ama cok yalandan dustu emenike alamadı penaltıyı onun dısında hakemin temiz yonettigini dusunuyorum. kırmızı kesin kırmızı.
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Aynen oyle bir zipladi ki hakemin verecegi varsa da vermez.
Hypnotize Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bu kırmızı kesin kırmızı? KESİN? ulan bunu Burak'ın dirseğinde hiçbirşey yok diyen adam diyor vurucam kendimi...hata bizde paticikte fener maçı tartışıyoruz amk...
guernica Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 fenn said: SeaGle said: Bu arada haftada 1 mac yapan takimsiniz butun oyunculariniz sakat. Hic sormuyo musunuz ersun ne is bu? diye. Rıdvan futbolcular yorgun diyor. Hafta da tek maç , milli takım vs yok ne yorgunluğu bu ? cumartesi de manciniye atarlanıyordu galatasarayın nesi yorgun diye.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 siz hala mac icindeki olayla dısındaki olayı ayırt edemediniz. cumartesi de kafaya cıkarken franco drogbaya dirsek attı ona kırmızı diye cıkmadı kimse? yerde yatıyosun neden adamı tepiyosun? icinde futbol etmeni olmayan alakasız hareketler hep kesin kırmızı digerlerini tartısırız.
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Hypnotize said: bu kırmızı kesin kırmızı? KESİN? ulan bunu Burak'ın dirseğinde hiçbirşey yok diyen adam diyor vurucam kendimi...hata bizde paticikte fener maçı tartışıyoruz amk... bazı oldboyzları takma ya, 2-3 çok afedersin dangalak var her maç topiğine aynı şeyleri yazmaya geliyorlar, her pozisyonda sarı, kırmızı falan istiyorlar, bunlara kalsa takımlarda oynayacak adam kalmıcak ceza almaktan
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kırmızı doğru karar. Penaltı da penaltı.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Baroni en az sarıydı ama eskilere satdı hakem
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 mal bebe ya kırmızı diyor halen battlestargalactica hani şuna kırmızı demek için futbol cahilinden çok hafif beyinden sıkıntın olması gerek. valla bu hakemler son 2-3 haftada çok yanımızı yaktı. bundan sonraki hakemler sıkıntı yaşarlar çok. günahını onlar çeker. hadi yavşak hakem kırmızı verdin yardımcı verdirdi, penaltıyı nasıl es geçersin ya. hani elinden gelse golü bile vermeyecek.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hakkaten bu topicten ban cıkmazsa harikasınız.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 emenikenin pozisyon penaltı. baroninin pozisyonu 2 tarafa da sarı kart.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ünal Başgan @UnalBasgan 30m FENERBAHÇE'NİN AKLI ÇARŞAMBA GÜNÜ YAYINLANACAK MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ BÖLÜMÜNDE, BU PUAN KAYIPLARI NORMAL ARKADAŞLAR. :((
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 madcow said: hakkaten bu topicten ban cıkmazsa harikasınız. amacını erken belli ettin, bad troll
Hypnotize Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 madcow said: yerde yatıyosun neden adamı tepiyosun? icinde futbol etmeni olmayan alakasız hareketler hep kesin kırmızı digerlerini tartısırız. Yok birde futbol profesörü gibi konusmuyo mu mourinhocow... Onur neden sarı kart yedi?
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Emeniyke penaltıysa baroni çift kırmızı
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hermac bu boyle ben artik mac filan takip etmiyorum buradan. kimsede birsey demiyor. birakin takilsin ya topicte tek basina
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 onur dedigin sarılan herifse SARILIP YERE DUSURMEKTEN SARI YEDI ZATEN. CEKMEK SARILMAK GIBI SEYLERIN CEZASI SARI. troll falan degil ben kimseye cıkıp dangalak mal yazmadım yazanlara da ceza cıkmıycak cunku fenerliler ban yiyemiyor.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 barnacle said: Ünal Başgan @UnalBasgan 30m FENERBAHÇE'NİN AKLI ÇARŞAMBA GÜNÜ YAYINLANACAK MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ BÖLÜMÜNDE, BU PUAN KAYIPLARI NORMAL ARKADAŞLAR. :(( Başgan cok ince ya
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ama pardon yerde yatan adamı tekmelemeye "ya ne var burda" diyen adamlarla dolu taraftara bisey anlatmaya calısıyoruz.
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zaten ben hayatimda fenerbahcenin kotu oynadigindan kaybettigini gormedim, bir kere de hakem olmasin bunun nedeni ya BIR kere. Oynamadiklari maclardaki hakemle ilgili bile aciklama yapan bir yonetim var gerci.
Öne çıkan mesajlar