Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yok ya yarışmadan replika vermezler. bi ara bende çok kasıyodum bu yarışmalara. nokia 3650, nokia ngage, sony cd çalar, ericson cep telefonu, ipod mini bide lewis 501 kazanmıştım o ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 miyaw vazgeçerse bi tantuni bi de dayz alırım sana Cengiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Mal said: yok ya yarışmadan replika vermezler. bi ara bende çok kasıyodum bu yarışmalara. nokia 3650, nokia ngage, sony cd çalar, ericson cep telefonu, ipod mini bide lewis 501 kazanmıştım o ara. meslek olarak "yarışma takip etmece" yapan adamlar var lan. arkadaş da aynısını yapıyo işte hashtag arıyomuş fb/twitter dan #yarışma #ödüllüsoru bilmem ne diye asdafdf geçen lumia 1025 kazandı oç sattı sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 arabada giderken denk geldi radyoyada valla askfaskf bide beyler çakmaysa kaça gidiyo onuda bilimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar