Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 http://store.steampowered.com/app/104900/ Bu hafta boyunca beleş, fiyatı 99 cent, 4-pack 3 dolar. ben daha öcne oynadıydım birkaç kere, dinozorlu coop trex falan indiriyosunuz. revangelisle trex avımıza yancı arıyoz, başınızıvurun revaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 indirdim de bakamadım daha, sararsa kafamı vururum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 okumadan yazdım sdf bi kişi daha olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 1 dolar bişi değil de. 36 puan nedir. bi de meta puanı missleading demş ler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 çok deişti diyolar 5gün deneme süresi var zaten bakalım iyiyse verilir 1 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 aldım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Halo gibi mi nasıl oynanışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 orion diyince http://www.youtube.com/watch?v=GPv6NdKp1ks&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ne skimsonik oyun lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 killing floor'un dinozorlusu gibi aslında, hatta başka modları da var. yani fena değil aslında gameplay sistemi ama dinozorlar oradan buradan havadan spawn olur gibi geliyor o kısmı pek anlamadım, biraz canımı sıktı compy sürüleri. :p yalnız dinozor hastası olduğum zamanlardan hepsi aklımda kalmış, gördükçe hoşuma gitti ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 oyun pek iyi değilmiş hakkaten de metacritic notu yanıltıcı gerçekten o kadar rezalet değil, 4 kişi toplansa oynatır bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar