Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Karı ROKun karı versiyonu işte. Hem kendi reklamını yapıyor, hem özel görevini yerine getiriyor toplumu etkilemeye çalışıyor. http://www.youtube.com/watch?v=MdIapm4J-G8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 su bir kisim ateistlerin de biz aslinda sizin inandiginiz seylerin aptalca oldugunun farkindayiz ama bize karismayin karisirsaniz bu aptalliklarinizi yuzunuze oyle bir vururuz ki mavi ekran verirsiniz ozguvenine hayranim ya. <3 sene olmus 2014 artik. gevseyin abi biraz. gerilime gerek yok. herkes istedigi seye inanmak ya da inanmamakta serbest zaten. merak eden inanclarini sorgulayan arastirip ogreniyor zaten ihtiyaci olan seyleri de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Boşalmalık capsler nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 mesajları yarım yarım okudum beynimde karadelik oluştu bu mesajı sızan ışımalarla oluşturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 chrome said: herkes istedigi seye inanmak ya da inanmamakta serbest zaten. http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/09/Jennifer-Lawrence-ok-thumbs-up.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 http://images.rtsguru.com/articles/images/5000/4954/popup/gt+Blind+pick+gt+We+have+Malphite+top+and+Rammus+_a14a58cbf845507868c2a6476ad70e04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Saeros said: chrome said: herkes istedigi seye inanmak ya da inanmamakta serbest zaten. http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/09/Jennifer-Lawrence-ok-thumbs-up.gif serbest abicim. benim izmirdeki arkadas cevremin %90inin mesela din ile neredeyse zerre alakalari yok. bir gun de bundan dolayi bir problem yasadiklarina tanik olmadim. bilakis ben cumaya gidiyorum, ikindiyi kilayim da geleyim diyenle inceden testis geciliyor. o bile gerci kotu niyetli degil. siz bence fazla kasiyorsunuz ya da cok salak sehirlerde yasiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 izmir başka yea, izmir gibisi yok. çiğdem boyoz domat gevrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 izmir ne guzel bir sehir lan. izmir bir kadin olsa ve odama gelse onunla sevisirdim. onu hamile birakir ve ondan kucuk sirin ilceler dogurturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sonra izmir, yozgat olurdu chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 j_bLiND said: okumadım. adam sırf aptal kutusundan kanıtlar göstermiş. e oradan öğrenmiştir her şeyi. O aptal kutusunu aptallar sürüsü her gün seyrediyor. Ve o aptal kutusundakilerden daha aptal dışarıdakiler ki; bir bir orada gördüklerine dönüşüyorlar. O kanıtlar dışarıda gördüklerin. Ayrıca onlar kanıt bile değil. Mallık örneği sadece. Bişeye kanıt gösterdiğim yok. Benim ordaki tasmalı ablaya abiye bile bir diyeceğim yok. Herkes inandığı şeye inansın ama inanmayana ayrı muamele etmesin. Dindar olup çok sevdiğim arkadaşlarım da var. Olay inanç değil zaten. Din güzel şey, inanan kişi insanlığı biliyorsa. Ama insanlıktan anlamayan hayvana kaç yazar? İşte onların hepsine ayarım. Bi de ekliyim. Okuyamazsın tabii! Çünkü varlığına pk atıyorum. Nasıl okuyabilirsin? Herşey saçma gelir. Gt ister. Yemez öyle. Anladığınızdan reddetmiyorsunuz, tam tersi ANLAMADIĞINIZDAN reddiniz. Anlamanıza izin vermez zaten ego. İnancın kimyası var. Çok zor değişmeniz. Kimseyi de ikna çabam yok. İkna böyle laf sokarak olmaz. Amacım azıcık sinir boşaltmak. Bir arkadaş güzel yazmış. Yes, i'm trying to deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 uzun paragraflı yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 tasmalı jpg ismi bomba bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 nazik_iskenceci said: j_bLiND said: okumadım. adam sırf aptal kutusundan kanıtlar göstermiş. e oradan öğrenmiştir her şeyi. O aptal kutusunu aptallar sürüsü her gün seyrediyor. Ve o aptal kutusundakilerden daha aptal dışarıdakiler ki; bir bir orada gördüklerine dönüşüyorlar. O kanıtlar dışarıda gördüklerin. Ayrıca onlar kanıt bile değil. Mallık örneği sadece. Bişeye kanıt gösterdiğim yok. Benim ordaki tasmalı ablaya abiye bile bir diyeceğim yok. Herkes inandığı şeye inansın ama inanmayana ayrı muamele etmesin. Dindar olup çok sevdiğim arkadaşlarım da var. Olay inanç değil zaten. Din güzel şey, inanan kişi insanlığı biliyorsa. Ama insanlıktan anlamayan hayvana kaç yazar? İşte onların hepsine ayarım. Bi de ekliyim. Okuyamazsın tabii! Çünkü varlığına pk atıyorum. Nasıl okuyabilirsin? Herşey saçma gelir. Gt ister. Yemez öyle. Anladığınızdan reddetmiyorsunuz, tam tersi ANLAMADIĞINIZDAN reddiniz. Anlamanıza izin vermez zaten ego. İnancın kimyası var. Çok zor değişmeniz. Kimseyi de ikna çabam yok. İkna böyle laf sokarak olmaz. Amacım azıcık sinir boşaltmak. Bir arkadaş güzel yazmış. Yes, i'm trying to deal with it. hiç inananla inanmayan bir olur mu? "benim müslüman arkadaşlarım da var, aplanıp pıçak çeken de" olay inanç değilse ne? okuyamadım da demedim okumadım dedim. okumam da. ge-rek-yok. okumadığım şu halde bile yazdığın şeyleri anlayabiliyorum. hiçbi şey yazmayacaktım sonra duramadım işte. biliyorum çünkü rerörerö muhabbete döncek iş. meeh zaten lamb of god'ın konserde rahman suresi ile başlaması diye bi vidyoya denk geldim. ne izledim bilmiyorum. hayat çok garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 monoscope said: abi insan tamamiyle işine geleni yapan bir varlık ve bazı argümanları kendi lehine doğru bükmeyi çok seviyor. o yüzden apolitik ve dinle alakası olmayan bir adam oldum ve üstüne bazı şeyleri gördükçe zaten insan kavramından soğumaya ve önyargılı olmaya başladım. o yüzden düşünmeyeceksin böyle şeyleri. sana direkt bir zararı yoksa umrunda olmayacak yoksa hayat geçmez. aga sanki kabullenmek zorunda bırakılmışsın gibi. oysa yarın bir gün duysan yine bi salaklık yakınlarında, cahillik yayan ses dalgaları gelip başını ağrıtsa, yine girer misin aynı tartışmalara? yoksa hakkaten kabullenebilecek olgunluğa sahip misin? yoksa hayatın ta kendisini kabullenmiş bir meursault musun kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yavv videolar süper ... gece gece süper gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 KidLazer said: oha texti nasıl böldün lan oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 j_bLiND said: nazik_iskenceci said: j_bLiND said: okumadım. adam sırf aptal kutusundan kanıtlar göstermiş. e oradan öğrenmiştir her şeyi. O aptal kutusunu aptallar sürüsü her gün seyrediyor. Ve o aptal kutusundakilerden daha aptal dışarıdakiler ki; bir bir orada gördüklerine dönüşüyorlar. O kanıtlar dışarıda gördüklerin. Ayrıca onlar kanıt bile değil. Mallık örneği sadece. Bişeye kanıt gösterdiğim yok. Benim ordaki tasmalı ablaya abiye bile bir diyeceğim yok. Herkes inandığı şeye inansın ama inanmayana ayrı muamele etmesin. Dindar olup çok sevdiğim arkadaşlarım da var. Olay inanç değil zaten. Din güzel şey, inanan kişi insanlığı biliyorsa. Ama insanlıktan anlamayan hayvana kaç yazar? İşte onların hepsine ayarım. Bi de ekliyim. Okuyamazsın tabii! Çünkü varlığına pk atıyorum. Nasıl okuyabilirsin? Herşey saçma gelir. Gt ister. Yemez öyle. Anladığınızdan reddetmiyorsunuz, tam tersi ANLAMADIĞINIZDAN reddiniz. Anlamanıza izin vermez zaten ego. İnancın kimyası var. Çok zor değişmeniz. Kimseyi de ikna çabam yok. İkna böyle laf sokarak olmaz. Amacım azıcık sinir boşaltmak. Bir arkadaş güzel yazmış. Yes, i'm trying to deal with it. hiç inananla inanmayan bir olur mu? "benim müslüman arkadaşlarım da var, aplanıp pıçak çeken de" olay inanç değilse ne? okuyamadım da demedim okumadım dedim. okumam da. ge-rek-yok. okumadığım şu halde bile yazdığın şeyleri anlayabiliyorum. hiçbi şey yazmayacaktım sonra duramadım işte. biliyorum çünkü rerörerö muhabbete döncek iş. meeh zaten lamb of god'ın konserde rahman suresi ile başlaması diye bi vidyoya denk geldim. ne izledim bilmiyorum. hayat çok garip ya Öff, yazdığın cümleler birbirinden bağımsız, bir akıcılığı bile yok, ne dediğin anlaşılmıyor, anlıyorum neden okumadığını ben de. Kısaca şunu söyleyeyim. Din tehlikeli. Olmasa daha iyi olur. Dünya kendini bilen sağlıklı insanlardan oluşsaydı dini destekler, severdim. Ama sevmiyorum, karşıyım. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 böyle kendini bilmez saygısız insanların inançlarına karşı fütursuzca saldıran insanlar da giriyor ya bu foruma .... Hadi ateyizlere alıştık ama böyle tipleri kabullenmek uzun sürecek Talihsiz bir yazı olmuş inşallah ebeveynlerin seni kontrol altında tutabiliyordur... Malum bu tip yazılar pek hoş şeyler değil Neticede inanmak nasıl ki bir tercih meselesi ise inanmamak ta bir tercihtir... İslam dini olsun Hristiyanlar yada diğer dinlere mensup insanlar olsun kimse kimseye bişeyleri empoze etmiyor.. İsteyen başörtülü de gezebilir isteyen tasmalı ... Bu kişinin kendi tercihidir ve sen insanları tercihlerinden ötürü yargılayamazsın Ayrıca burada kim kime zulüm etmiş kim kime zorla dini kabul ettirmiş tartışması yapmamızın da bir manası yok neticede bir iki menfi olayları bütün bir dine yaymak kabaca bir tabirle aptallık olur.. Ayrıca T.C.K 216. maddesinde kısaca şöyle denmekte Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu konuda yazdığın ve paylaştığın yazıların zaten ss ini aldım... Lütfen bir daha bu şekilde anlamsız neye hizmet ettiği belirsiz ve kendini küçük düşürücü yazılar yazma rica ediyorum... En kısa sürede düzelmen dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 vaay tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 nolmuş nolmuş ne diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Marty said: vaay tehdit Benimkisi küçük bir uyarı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kucuk bi tehdit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 chrome said: izmir ne guzel bir sehir lan. izmir bir kadin olsa ve odama gelse onunla sevisirdim. onu hamile birakir ve ondan kucuk sirin ilceler dogurturdum. HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kavurma said: chrome said: izmir ne guzel bir sehir lan. izmir bir kadin olsa ve odama gelse onunla sevisirdim. onu hamile birakir ve ondan kucuk sirin ilceler dogurturdum. HAHAHAHAHA +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar