Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Kendim için buldum bir önceki açtığım topicten sonra, bu bir arkadaşım için lazım, yine benzer bir kafa : -Bol şampiyonlu(özellikle jungleın full olması tercihen yoksa +para verilip ilk burayı tamamlıcak çünkü) -Bol rune pageli (7+ mesela) -Skin arayışı yok -bronzun dibi olmasın tercihen euwest arıyor, tr olması durumunda da weste geçirmek ekstra masraf olacak ona. (ACİL !!!11) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 acil vakaları donanımhabere sevk ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 dh çok ticarethane, patinin sıcaklığı yok orada, ben pazarlıkta dürüm+malbuş teklif edebilmeyi seviyorum burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 2 malbuş verim onla oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 valla bilmiyorum geçen biri patiden hesap aldım sonra benden geri çaldılar falan diyordu haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben malbuşları geri almam rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 satarım da skin sayısı vs fena para isterim. toplam 5-6 şampiyon yok neredeyse çoğu şampiyonumda skin veya skinler var. rune page 16 tane plat. ALIRIM PARALARINI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 200 iste bu turushan şoparından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Shean said: skin sayısı vs fena para isterim. istemiyorum skin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ya bende dandik bi acc var sleep bak. açtım level 25 yaptım, üzerine işte rp aldım flm kat ezreal lee sin warwick wukong vs var. pulsefire ezreal skini var ki 20 euroluk skin :P bilmiyorum isterse arkadaşın total bi 50 liraya vericem oynamıyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar