BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Neden? Neden bu aksanı seçtiler ve ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bu inanç ve uygulama aslında tarihte geçen dwarfların iskoçların atası oldukları söylemine dayanmaktadır. -Deyvid rakıfelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bence yerinde olmuş nerede nasıl olduğundan haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 iskoç dwarf stereotip'inin ilk nerede başladığını bilmiyorum ama benim hayal dünyamda dwarflar, almanlara ve biraz da vikinglere daha yakınlar ancak iskoçlar ile benzer yanları var. iskoçlar'da aynı dwarflar gibi kısa balta, savaş çekici kullanan, düzenli olmayan bir formasyonda savaşan gruplardan oluşuyor. iskoçlar'da dwarflar gibi münakaşa etmekten hoşlanan, huysuz ama sempatik tipler. aynı zamanda alttaki linkten görüldüğü üzere iskoçlar, mühendislik ile yakından ilgileniyorlar. http://www.s1jobs.com/jobs/Scotland/Engineering-Technical/ bir diğer boyutu da yıllarca dwarfları karikatürler de iskoç olarak resmetmişler ve bu sebepten dolayı bu şekilde devam etmiş. http://static.comicvine.com/uploads/scale_small/8/85763/2781935-auchter.jpg büyük ihtimal ile bu ırklar yaratılırken esinlenilen kaynağın altında ww2 yatıyor çünkü elflerin ingilizlere, dark elflerin italyanlara benzemesi bir tesadüf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Tolkien Dwarfları betimlerken daha bi Nordic yada Viking vari betimliyor. Ne bileyim. Orklara da Türk diyorlar gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Tabi tarihsel Kuzey İngiltere <--> Vikingler/Norse bağlantıları da bu efsanelerde kaynaşmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Vaaayyy, iskoç hayranlığı haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 iskoçlar gayet iyi insanlar ingilizlerle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 interest ya in a pint? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bişey konuşuyorum zannetmeyin şu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 iskoç aksanını seviyorum şahsen ben, ama irlandalılar daha bir hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Wolas said: iskoçlar gayet iyi insanlar ingilizlerle alakası yok İngiliz züppeliği yok adamlarda daha doğallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar