Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Geçenlerde, monitörün görüntüsü bir anda gitti. Neyse aradık taradık, sorun DVI kablosundaymış. Evde bir tane yedek VGA vardı. Adaptör kullanarak o kabloyu taktım. Görüntüde bana göre bir sıkıntı olmadı. Acaba, DVI kablosu almama gerek var mı? VGA kablosuyla devam etmem bana bir şey kaybettirir mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 vga ile devam çok bişey kaybetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 connector tipinden çok senin monitördeki converter önemli. vga 1080p'yi rahat manage edebilir, tek farkı dvi'dan analog sinyal olması. eğer sendeki ADC sağlamsa dvi ile aldığın kaliteyi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 veri dvi da dönüştürülmeden gönderildiği için daha kaliteli gider diye biliyorum ha bu farkı farkedebilirmisin bilemem. İnsan farkı fark etmeli, fark ettiğinide fark ettirmemeli bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 VGA analogsa enterferanstan etkilenebilir tek aklıma gelen o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ayni monitor modelinin dvi ve vga baglantilari arasinda baya gorulebilir kalite farki oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 dandik yapiyorlar çünkü vga convertorleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 VGA ile DVI arasında çok fark var. tabi monitöre direk DVI arabirimi ile bağlayacaksınız. arada vga dvi dönüştürücü falan olmayacak ben olsam edinirdim bir dvi kablo arasında fark yok diyen bildiğin kördür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 aradaki fark birinin digital diğerinin analog olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 digital olduğundan renk kalitesi artıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yok be abi alakası yok dvi vga'dan daha kalitelidir diyemeyiz. hatta kablo boyu uzadıkça dvi ve hdmi daha fazla corruption'a uğrayabiliyor TMDS kullandığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 peki vga'yı dvi'ya çevirip sonra hdmi'a çevirerek aldığımız görüntü performansında ne gibi bi değişiklik olur ? ciddiyim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 senko said: yok be abi alakası yok dvi vga'dan daha kalitelidir diyemeyiz. hatta kablo boyu uzadıkça dvi ve hdmi daha fazla corruption'a uğrayabiliyor TMDS kullandığından. abi corruption'a uğrarsa zaten görüntü vermezki 1,0 veriyor onlar bu arada kalite bakımından açıklaması şu, said: Using VGA, the signal from the CPU is converted to VGA by the video adapter and sent to a monitor with VGA input. The conversion to VGA causes some loss of quality. With DVI the signal is not converted (kept digital) and sent to the DVI input on the monitor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 e tamam en yukarıda benim dediğimden farkı yok. edit: pardon var farkı ingilizce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Xenus bi noktaya kadar olan bit corruptionlari CRC veya benzeri tekniklerle duzeltilebiliyor, TMDS ne kullaniyor bilmiyorum ama, clock recovery fln da vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Cok biliyon artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ekmeğimizi sinyalizasyon yiyoruz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ula iyi ki bi soru sorduk. Sizin dediğiniz bu teknolojik terimleri anlayacak kadar bilgim olsa sormam zaten. Anneye anlatır gibi anlatın. En fazla iki cümle lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi, biri fark eder git dvi al demiş. Diğeri de fark etmez demiş. Fark etmez diyenler daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Çoğunluk ne derse haklıdır diyorsun yani? Öyle mi gerçekten? Edit: Bunu da konjüktüre bağladım ya helal olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi sen accık deli misin? =) Hem diosun ki anneye anlatır gibi anlat. Hem de diosun ki çoğunluğun dediği doğru mu? Eğer detay anlattıklarında anlamayacaksan ve tartışamayacaksan, çoğunluğun dediğine uyacaksın evet. Yok detay girip adamlarla tartışabilecek yapıdaysan zaten kendi fikrin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Misal ben kasa toplama konusunda girdim sordum, Kharon un dediğini doğru kabul ettim bitti. Niye? Çünkü adam donanım gurusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Exodous said: Çoğunluk ne derse haklıdır diyorsun yani? Öyle mi gerçekten? Edit: Bunu da konjüktüre bağladım ya helal olsun bana. ozetliyim o zmn :) günümüz monitörlerindeki vga converter'lar genelde kötü olduğundan dvi alman yerinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Eyvallah tüm cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 paran varsa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar