bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dotview kullanan var mı ya? amerikadan dot view case aldım, ilk olarak renk seçiminde sıçmışım zaten de, asıl canımı sıkan kılıfın ön tarafının biraz hover ediyor olması. ekrana sıfırlanmıyor. bunu bir şekilde düzeltmek falan mümkün mü? fonksiyon çok güzel de malzeme leşmiş kılıfın. daha solid bir şey bekliyordum tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 biraz hover ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ekrana sıfır olmuyor, havada duruyor kapandığı sağ tarafı. sıfır durmadığı için görüntü bozuluyor. ekrandan gelen ışık açısını kaybediyor daha silik görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yeni olduğu için olabilir o ilk aldıgımda 2-3 gun benim de öyle oldu sanırım tam hatırlamıyorum ama muhtemelen geçer o yakın zamanda. şimdi baktım en sağda ufak bi havada kalma varmış hala bende de ama görüntüyü etkileyen bir durum yok. kapağı sürekli arkaya katlayıp kullanırsan yırtılmaya başlıyor onu da söyliyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 çok daha iyi olabilirdi ya şu bana baya cheap geldi malzemesi falan. düzgün şekilde arkaya katlanan, ekrana sıfır olan bir şey olabilirdi. ben baya rahatsız oluyorum o sağ tarafı öyle havada kalınca :I şu rengini aldım, gerçekte rengi biraz daha açık gibi. belki de ışıktan dolayı değişiyor. koyu gri ile olmadı zaten. siyah almak gerekiyormuş. tr'de 125TL'e satıyorlar ya, kafayı yemişler. amazonda 15 dolar. https://www.brightmobil.com/static/img/product/2014-06/htc-dot-view-blue.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hover: VERB Remain in one place in the air: Army helicopters hovered overhead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ya sen niye mavi aldın abi sdfk koyu gri alcaktın işte telefon griyse. açık renkte hem okumak zor olur hem dandik gibi geldi renk. 80tl ye aldım ben hepsiburda veya n11 den hatrlayamadım ama çok hafif o havada kalma durumu ama uğraşırsan çözülür mü bilemedin. benim kapak çok rahat katlanıyor arkaya ama o da yırtıyor işte ona göre kullan 6 ayda ufaktan yırtıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ee gencler evladiyelik olmaz haliyle..yirtilacak ki zirt pirt senede 1 degistireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kullanıyorum ben, 2 ye ayrılana kadar kullanırım np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ilginc ama calisma prensiplerini vs taklit edip de baska markalara da cikartsalar cok sık olur..iphonelerde vs peynir ekmek gibi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 aynen siyah veya gri almak gerekiyormuş ya. içinde telefon yokken üzerine ağırlık koyacam bakalım belki soldaki esneyen alanı biraz gevşetebilirim, gergin durmak yerine biraz daha ekrana doğru düşer. ben 15 dolara aldım htc'den sanırım, 10-15 dolarda kargoya verdim. 50-60 TL gibi bir şeye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bir sorum daha olucak, sesli komutla arama yaptırmak için rehberdeki insanlara numara atama gibi bir fonksiyon var mı? türkçe isimleri türkçe telaffuz ettiğinde kesinlikle anlamıyor. call 2, call 1 gibi bir şey yapamıyor muyuz? speed dial'a atıp denedim ama yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 adı 1 yap soy adı adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 öyle denedim ama çok kısa olduğu için herhalde "more than one match" diyor her seferinde. "one" ı diğerlerinin başlangıcında eşleştirme yapıyor. speed dial'ı direkt bağlayabilseymişiz süpermiş. "speed one" desek mesela gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ilk yazdığım mesajtaki olay bu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bu düzelir 3-5 gün sonra en fazla, bu kadar değil havada kalması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Türkçe isimleri İngilizceymiş gibi telaffuz edince kabul etmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ediyor abi ama insan içinde yapamıyorsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bingildak said: ekrana sıfır olmuyor, havada duruyor kapandığı sağ tarafı. sıfır durmadığı için görüntü bozuluyor. ekrandan gelen ışık açısını kaybediyor daha silik görünüyor. Bundan bahsetmistim aldigimda burda cok irite ediyor adami. Sak diye kapansa miktanis vs ile ipadlerdeki gibi cok iyi olacati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sabahtan beri telefon boştayken hover eden tarafa kahve altlığını koyuyorum, baya ağır bir şey, şu an kaldırdım artık tam kapanıyor asdasd http://www.cheers4all.com/wp-content/uploads/2013/02/24285_417249858360717_1871961687_n1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 screen protector var mıydı? O da etkiler. 5 dolara aldığım dotview tam kapanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben htc aldım ya orjinal olsun diye, bok var sanki bu gidişle kullanmayacam zaten mesaj yazmak çok çile böyle hiç benlik değilmiş, bir heves denedim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 5dolara alirim senden kullanmadigin zaman ulas bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 uğraşmam abi ben 5 dolar için, dursun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hayrına bana yolla o zaman yırtık benimki demiştim bak X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar