Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC All New One (M8)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Widget yapıyor o zaman. Font olayı süper olmuş ama. Ses kısmıyor bu arada. Soundcloud çalışırken whatsapp a msj geldiğinde notification oynarken müziği kapatıyor. Notification oynatma bittikten sonra tekrar resume ediyor. Kısıt sesle arkada devam etmiyor yani eskisi gibi.
Mesaj tarihi:
facebook hep vardı FW'de.

Bu güncelleme çok iyi olmuş. Stock klavye kullanılabilir seviyede. Temalar ayrı güzel.

Power saver notification'u artık simge olarak tray'de durmuyor. bu çok iyi.

Lollipop'taki o inceden ağırlık gitmiş, KK gibi seri olmuş FW.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sizde de arada power consumption sapıtıyor mu?

dün yatarken 15% e düşmüştü ki normalde 25-35% altında düşmez.

sabah kalktım 1 günlük kullanıma baktım, off screen son 24 saatte mail app güç kullanımı 27% idi ki normalde ilk 5 de bile olmaz.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Telefonunun kamerası 2 gündür çok çok geç cevap veriyordu. Kullanılmaz haldeydi. Bugün gelen htc speak güncellemesi bu problemi düzeltiyor. Problem yaşayan varsa bi update etsin uygulamayı
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

Telefonunun kamerası 2 gündür çok çok geç cevap veriyordu. Kullanılmaz haldeydi. Bugün gelen htc speak güncellemesi bu problemi düzeltiyor. Problem yaşayan varsa bi update etsin uygulamayı

tam bende garantiye gönderecektim, 1 gün sürdü doğrusu hemen update etti
Mesaj tarihi:
Ben de factory reset yapacaktım ki androidauthority.com'daki threadi buldum.

http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/694439-why-my-htc-one-m8-camera-slow-lagging-when-trying-take-picture.html
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
benim kamerada yavaşlık, gallery e girdiğimde thumbnaillerin yavaşlaması falan başladı. sarjı bir garip, 12% de falan kapandığı oldu birkaç kere. yavaş sarj olmaya başladı. bu sene sonunda zaten 2. yılı doluyor sanırım.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

bana takılan ekranın sol üst tarafında açıklık varmış ya. yeni farkettim. Garanti bu ay bitiyor. Tekrar yollayacağım ne yazık ki.

aynı problem kvk'da bende de oldu toplam 4 kere gönderdim, yapıştırıp geri gönderiyorlar. Bi süre sonra tekrar açılıyor, 1.5 yıldır o şekilde kullanıyorum. hiç uğraşma derim sinir stres yaptım ben o dönem.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
htc 10 alacam galiba ya

iphone a geçeyim diyordum, zaten responsive testleri yaparken default ölçümleme için iphone çözünürlüklerini alıyoruz, işimi görür diyordum. 7 lansmanı çok yavan geçti. meliscan değilsen işe yarar çok bi gelişme yok. 6 plus alabilirim belki o da cebe sığar mı bilmiyorum.

note 7 patladı, literally

telefon kalmadı lan flagship parayı fırlatıp da 2 yıl kafam rahat olsun diyebileceğim

htc almakta baya istemiyorum ya, babamın markası sanki yıllardır elimde htc sıkıldım eykü
  • Yeni Oluştur...