BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Ses kısılma olayı daha önce de vardı. Bende lag yok ya. Telefonu bütün güncellemeleri yaptıktan sonra tekrar kapatıp açtın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Widget yapıyor o zaman. Font olayı süper olmuş ama. Ses kısmıyor bu arada. Soundcloud çalışırken whatsapp a msj geldiğinde notification oynarken müziği kapatıyor. Notification oynatma bittikten sonra tekrar resume ediyor. Kısıt sesle arkada devam etmiyor yani eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Profile fotosu gibi her yere koyduğu kahve fincanını nereden editliyoruz ya. Bulmuştum, kaybettim şimdi bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Türkçe karakterleri destekliyor mu fontlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bazısı evet, bazısı hayır. 6 tane denedim, 4 u destekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Bu arada denedim evet Soundcloudda medyayı durduruyor ama Spotifyda sesi kısıyor. Çok enteresan. Edit: Orego fontu çogzel ve Türkçeyi de destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 facebook hep vardı FW'de. Bu güncelleme çok iyi olmuş. Stock klavye kullanılabilir seviyede. Temalar ayrı güzel. Power saver notification'u artık simge olarak tray'de durmuyor. bu çok iyi. Lollipop'taki o inceden ağırlık gitmiş, KK gibi seri olmuş FW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 sizde de arada power consumption sapıtıyor mu? dün yatarken 15% e düşmüştü ki normalde 25-35% altında düşmez. sabah kalktım 1 günlük kullanıma baktım, off screen son 24 saatte mail app güç kullanımı 27% idi ki normalde ilk 5 de bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Telefonunun kamerası 2 gündür çok çok geç cevap veriyordu. Kullanılmaz haldeydi. Bugün gelen htc speak güncellemesi bu problemi düzeltiyor. Problem yaşayan varsa bi update etsin uygulamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Kac yil oldu telefon cikali yeni guncelleme geliyor ya, ben de cok yasadim o problemi, bazen kamera acilmiyordu, kitleniyordu falan, rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Güncelleme FW'ye değil, yüklü olan HTC Speak'e geliyor. Google play'den yapılıyor. 2-3 günlük bi problemdi bu arada benim bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ShadowFax said: Telefonunun kamerası 2 gündür çok çok geç cevap veriyordu. Kullanılmaz haldeydi. Bugün gelen htc speak güncellemesi bu problemi düzeltiyor. Problem yaşayan varsa bi update etsin uygulamayı tam bende garantiye gönderecektim, 1 gün sürdü doğrusu hemen update etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ben de factory reset yapacaktım ki androidauthority.com'daki threadi buldum. http://forums.androidcentral.com/htc-one-m8/694439-why-my-htc-one-m8-camera-slow-lagging-when-trying-take-picture.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ekranın sağ üst köşesinde sararma başladı. Garanti bitmeden yollayayım. Bir de kasadaki HTC yazısı düşmüştü. Onu da değiştirirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ömrü doluyor ya aletin. 2. yılın sonunda pert olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bence 1 sene daha gider gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 benim kamerada yavaşlık, gallery e girdiğimde thumbnaillerin yavaşlaması falan başladı. sarjı bir garip, 12% de falan kapandığı oldu birkaç kere. yavaş sarj olmaya başladı. bu sene sonunda zaten 2. yılı doluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ekrani garantide değişti. Telefon taş gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Benim de yavastan degistirme vakti geliyor. One M8 den sonra hangi model telefona gecmeyi planliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ben 10 a baktım, iyi ama htc baydı 3. telefon olacak. samsung note 7 baktım, 3.5 bin. diğer telefonlar sub par hiç bakmadım bile. an itibariyle m8 devam asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bana takılan ekranın sol üst tarafında açıklık varmış ya. yeni farkettim. Garanti bu ay bitiyor. Tekrar yollayacağım ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ShadowFax said: bana takılan ekranın sol üst tarafında açıklık varmış ya. yeni farkettim. Garanti bu ay bitiyor. Tekrar yollayacağım ne yazık ki. aynı problem kvk'da bende de oldu toplam 4 kere gönderdim, yapıştırıp geri gönderiyorlar. Bi süre sonra tekrar açılıyor, 1.5 yıldır o şekilde kullanıyorum. hiç uğraşma derim sinir stres yaptım ben o dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Beb Teleservice e yolluyorum. Parca değişimi yapıyorlar. Sıkıntı olmuyor, 1 haftada geri geliyor cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 htc 10 alacam galiba ya iphone a geçeyim diyordum, zaten responsive testleri yaparken default ölçümleme için iphone çözünürlüklerini alıyoruz, işimi görür diyordum. 7 lansmanı çok yavan geçti. meliscan değilsen işe yarar çok bi gelişme yok. 6 plus alabilirim belki o da cebe sığar mı bilmiyorum. note 7 patladı, literally telefon kalmadı lan flagship parayı fırlatıp da 2 yıl kafam rahat olsun diyebileceğim htc almakta baya istemiyorum ya, babamın markası sanki yıllardır elimde htc sıkıldım eykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 S7 Edge deneyin ısrarla söylüyorum batarya, kamera, hız hepsi gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar