WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ya ekranın kenarlarında sararma olmuştu servise göndericektim ptesi yollarım dedim bugun kırıldı sdfkg bi mail atayım htc ye belki m9 yollarlar beleş, beşiktaşta bi yer 400 diyor orjinal ekranlar 300tl civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 şansızmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 WaNTeD said: ya ekranın kenarlarında sararma olmuştu servise göndericektim ptesi yollarım dedim bugun kırıldı sdfkg bi mail atayım htc ye belki m9 yollarlar beleş, beşiktaşta bi yer 400 diyor orjinal ekranlar 300tl civarı Geçmiş olsun üzücü, benim de HTC ONE M8 ekranı kırıldı, 2 yıl garantili KVK'ya verdim ekran 390 TL'ye değişti. Durum şu ki: HTC ONE M8/M9'un montajı çok zor, lakin KVK'da doğru dürüst yapamadı. Teslim aldıktan 2 gün sonra ekran sol üst taraftan yerinden kalkma yaptı. Tekrar geri verdim, yine teslim aldıktan 2 gün sonra ekran yerinden çıktı :( Her yere şikayet ettim (HTC Türkiye, sikayetvar.com vs..) rapor hazırladık falan diyorlar, tekrar KVK'ya verin diyorlar, bakalım verecem müsait zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kvkya vermeyin. Direkt Teleservice maltepe ye gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Çok zamandır Spigen Slim Armor'u arıyordum. Hepsiburada'da 59TL'ye satıyorlardı fakat stok yoktu. spigen.com.tr'de de 29 TL ve stok yoktu. Şimdi stok'a girmiş. Baya uygun fiyatı. Resmi satış şeysi sanırım. Sahte de çıkmaz diye düşünüyorum. http://www.spigen.com.tr/Spigen-HTC-M8-Kilif-Slim-Armor-Gun-Metal,PR-1389.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Metal Slate'i geldi. Orijinal. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Sol kulaklıktan ses gelmiyor cebe ata ata gezdiğimden kulaklığı , garantiye verebilir miyim sadece kulaklık için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ShadowFax said: Çok zamandır Spigen Slim Armor'u arıyordum. Hepsiburada'da 59TL'ye satıyorlardı fakat stok yoktu. spigen.com.tr'de de 29 TL ve stok yoktu. Şimdi stok'a girmiş. Baya uygun fiyatı. Resmi satış şeysi sanırım. Sahte de çıkmaz diye düşünüyorum. http://www.spigen.com.tr/Spigen-HTC-M8-Kilif-Slim-Armor-Gun-Metal,PR-1389.html Aldım kendi sitesinden oldukça memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://anandtech.com/show/9134/htc-launches-the-one-m8s bu nasıl. m9 çok pahalı geldi bana bu iyi gibi nisanda çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mortheria said: Sol kulaklıktan ses gelmiyor cebe ata ata gezdiğimden kulaklığı , garantiye verebilir miyim sadece kulaklık için?Orjinal kulaklık leş gibi. http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sennheiser-MM-30i-Mikrofonlu-Kulakici-iPhone-Kulakligi-Beyaz-22504//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000591532 Şunu kullanıyorum gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mortheria said: Sol kulaklıktan ses gelmiyor cebe ata ata gezdiğimden kulaklığı , garantiye verebilir miyim sadece kulaklık için? Telefon faturası ile teleservice e kargo ile gönder. Fiziksel hasarı yoksa yenisini gönderiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 2sinden de gelmiyor hatta kulaklık muamelesi bile yapmıyor aletler artık. Şu piston lardan almaya karar verdim , sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Shaklaban said: http://anandtech.com/show/9134/htc-launches-the-one-m8s bu nasıl. m9 çok pahalı geldi bana bu iyi gibi nisanda çıkmış. alıyorsan flagship al. Bu tip cihazlar güncellemeyi geç alıyor. Örneğin m8'e gelen güncelleme buna 2 ay sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 m9 falan da çıkmışken 1700 e m8 almak mantıklı mı? yoksa 2000'e lg g4 mü almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 m8 hala mantıklı. Lg'yi falan bilmem. m8'in yazılım desteği de sürüyor. 5.1 + sense 7 yaz sonu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 m9 plus mı iphone 6+ mı ? m8 kullanıyorum m9+ alasım var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Neden? M8den M9+ya geçiş çok büyük bir değişiklik yada artı kazandırmaz kanımca. Lg yada Samsung kullanıyor olsaydın düşünme derdim de. IPhone için bir şey diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Abi telefon piyasasi iphone ve digerleri olarak ayriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 BalisticGel said: Neden? M8den M9+ya geçiş çok büyük bir değişiklik yada artı kazandırmaz kanımca. Lg yada Samsung kullanıyor olsaydın düşünme derdim de. IPhone için bir şey diyemicem. m8 ekran kırık ve kasasını bok gibi kullandım, kasa değişimi yapılıyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Olsa bile çok masraf çıkar, malum alüminyum kasa. Varsa paran al m9+ o zaman. HTC Sense'den sonra ios ara yüzü dumbed down gelebilir ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://www.htc.web.tr/kat/152-htc-kasa şurdan bi şey alan var mı acaba güvenilir gibi görünüyor ama kasa 200, ekran 280 dedi bi telefoncu 500 e sıfırlanıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Darestan said: BalisticGel said: Neden? M8den M9+ya geçiş çok büyük bir değişiklik yada artı kazandırmaz kanımca. Lg yada Samsung kullanıyor olsaydın düşünme derdim de. IPhone için bir şey diyemicem. m8 ekran kırık ve kasasını bok gibi kullandım, kasa değişimi yapılıyor mu acaba Kasanda ne oldu? Hiç beyaz lekeler oluştu mu? Oluştuysa garanti kapsamında değiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 kedi ısırdı kameranın o tarafları diş izleri var, 5-6 kere düştü ezikler var vs, ekran da kırık, garantiye yollasam paket açılır açılmaz geri gelir sanırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 0 telefon problemli geldi sdfsd. ilk başta sürekli reset atıyordu kendine, update yapayım dedim updatei yüklerken sorun çıktı, kırmızı ünlem falan çıktı. cache temizleme yaptım yemedi, sonra factory reset yaptım onda da sıçtı, şimdi telefon açılıyor ve beyaz ekran üstüne sadece htc yazısı çıkıyor. işin garip kısmı ekranı kapatıp açtığımda lockscreen ve gözüküyor ve unlock yaptığımda yine htc yazısı. power tuşuna basılı tutunca power off, airplane mode falan zımbırtıları çıkıyor. Çözüm önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 niye iade etmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar