ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://i.imgur.com/OsuP6nN.png 25'inde açıklayacaklar. Evleaks press image'ını sızdırmış. İsmi de HTC All New One olacakmış. Silver, Grey ve Gold renkleriyle çıkıyomuş. 2 kamera var olup, 3d'yi hedef almıyormuş. beklenen Spec; Name: HTC All New One(HTC M8) Screen: 5" FullHD 1080p covered by Gorilla Glass 3 Battery: 2900mAh Camera: 6MP or 8MP with UltraPixel™ technology and double lens SoC: Qualcomm® Snapdragon™ 805 RAM: 2GB LPDDR3 Buttons: no capacitive buttons OS: Android KitKat with HTC Sense™ 6.0 SIM: micro-SIM Front camera: 2.1MP NFC: yes Tabi isim, spec, görsel doğru çıkmayabilir. kaynak; gsmarena, evleaks, Arhdblog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Köşeler çok round olmuş ya. Umarım fakedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 eh biraz öyle sanki. Bu gerçek galiba. Baya bi fotograf dolaşıyor. http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/109286-thumb/htc-m81.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 s3'ü değiştirme vakti geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Fiyatı ilk One'a göre daha uygun yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 htc one'dan ne farkı var bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Sense 6, Dual camera, yeni SOC (konuda 805 yazdım fakat 800 ile de gelebilir), daha büyük ekran. M7'deki gibi gapless olayı olayı yok galiba, kenarları One Max ve One mini gibi başka bir çerçeve ile kaplanmış olmalı. M7'de çok problem yaşadılar açıklıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ilk reviewimsi videosu. http://www.youtube.com/watch?v=Vvq4H6yI3Jk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bu ne biçim sizdirma, adamı izleyince soğudum telden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 üst ve alt kısım fazla ovalleşmiş sevimsiz durmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 güzelim tasarıma ufacık bi dokunuşla sıçmışlar afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 cocuk sorunlu sanırım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 cidden bu çocuk bu telefonu nasıl bulmuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 telefon neden yavaş çalışıyor yahu benim htc one bundan daha hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 developer edition o kadar olabilir hani ama çocuk biraz garip birde telefon fena değil ama büyümesine gerek yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 NOTE serisinde tek sayıları almaya pek gerek yok çiftlerde değişim çok fazla. One serisinde de çiftleri almak bu tasarımla gereksiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Cihaz tanıtıldı. Mükemmel olmuş bu da. http://www.htc.com/tr/ güzel de bir site yapmişlar. İsmi de HTC One. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 alet iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kaç liradan çıkacak belli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 1900-2100 arası bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Xperia z2 bundan iyi gibi,güzelim tasarımı bozmuşlar. Ayrıca 2600 mAh pil yetersiz bence bu telefon iin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Millet iyi çamur attı ama 4 UP dışında bir eksiği ya da alınmayacak bir tarafı yok bana kalırsa. Güzel olan gövde daha da iyi olmuş. Batarya (2600) biraz daha fazla olabilirdi ama sonuçlar kötü görünmüyor yine de. Butonların ekranda olmasını eskiden ben de sevmezdim ama dışarıda iken diğer tuşlara ulaşmak bir nebze daha sıkıntılı oluyor. Yazılım tarafında bir problemleri yoktu zaten. Piyasaya 2300'den gireceğini düşünüyorum. F/P için yine de Z2 daha çok tercih edilir. Ben etmem, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Pilini 2600 koydularsa vardır bi bildikleri. Ne kadar gerekiyorsa o kadarını koyuyorlar. HTC one'ın pil ömrü 23-24 saat gidiyor. Bunda da %40'lık bir artış varmış. Hayli yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Tasarım falan güzelde ben şunu anlıyamıyorum z2 ninde m8 inde cpu su gpusu aynı.z2 nin ekran 5.2 inc m8 in 5 inc birisinde 3600 mAh pil var birinde 2600. Ama boyut olarak baktığımızda z2 yle m8 arasında çok az bir boyut farkı var aksine z2nin inceliği 8mm kadar m8 9.2mm. Ağırlık olarak baktığımızda aralarında çok az bir fark var. m8 deki bu büyüklük ve kalınlık neyden dolayı geliyor? Not: Bu arada şu anki telefonum htc one fanboyluk gibi gözükmesin.Tasarım olsun özellik olsun geçen senenin en iyi telefonu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Özellikler baya iyi. Derinlik kamerası baya bir değişiklik getirecek sanırım telefon piyasasına. One M7 beni yeterinden daha fazla tatmin ediyor hala. Yeni modeli alırmıyım bilmem. Sadece köşeler hala rahatsız ediyor. Garip bir ovallik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar